Članak napisala: Sindy Bubek, trenerica i fitness natjecateljica

Kad sam krenula trenirati Cheerleading ni na kraj pameti mi nije bilo da ću taj sport zamijeniti fitnessom tj. teretanom.
Nakon 13 godina napornog treniranja i uloženog truda ispunila sam sve ciljeve koje sam imala u glavi, te sam u tom sportu postigla i više nego što sam mislila.

Sad sam trenerica u Cheerleading klubu Livi u Čakovcu. Uspjesima svojih cura se ponosim više nego ikad jer tek sad kad gledam iz drugog kuta vidim koliko sam se trudila i koliki je rad potreban da se postigne neki uspjeh.
No u međuvremenu sam bila pozvana na izbor za Miss sporta Hrvatske gdje sam ušla u finale te se nakon tog dana moj život malo preokrenuo. Bila sam na jednom fitness natjecanju na kojem sam bez teretane i bez pravilne prehrane jako dobro prošla.

Tad sam se zaljubila u fitness i krenula sam u teretanu. Počela sam trenirati s težinama i na spravama i sve jačim intenzitetom. Krenula sam s osnovama, no ubrzo sam savladala tehnike većine vježbi. Shvatila sam da mi odgovaraju takvi tipovi treninga i da bi mogla nastaviti. Cheerleading se u treninzima ne razlikuje puno od vježbanja u teretani jer su vježbe iste samo sto se u teretani radi s težinama i na spravama. Trenutno treniram da bi dobila oblik tijela koji želim i da popravim dijelove s kojima nisam zadovoljna. Teretana neće učiniti ništa loše sa vašim tijelom ako pravilno radite uz pomoć stručne osobe.

Osjećaj nakon treninga je odličan kada znate da ste trening odradili kako treba!