PROGRAM VJERNOSTI (PROTEINI VIP KLUB) 

Za svakih kupljenih 100 kn dobivate 1 protein bod tj. 1 žig (neovisno od načina plaćanja).

Bodovi se dobivaju na svim kupovinama, što znači na kupovinama bez popusta i na kupovinama u kojima ostvarujete neki popust (bilo popust kroz program vjernosti, bilo količinski popust, bilo kupovinom proizvoda s vatrene ponude tj. proizvoda s već obračunatim popustom). 

  • 5 bodova (žigova) – 5% popusta*
  • 10 bodova (žigova) – 10% popusta*
  • 20 bodova (žigova) – 15% popusta* 

Popusti prema ostvarenim bodovima se obračunavaju za bilo koji način plaćanja. 

Program vjernosti u fizičkoj prodavaonici
U fizičkoj prodavaonici ćete prilikom kupovine dobiti svoju karticu na kojoj ćete sakupljati žigove tj. bodove. Nakon ostvarivanja popusta, karticu s kojom ste popust ostvarili zadržava naš prodavač, a vi dobivate novu karticu.  
(Ako npr. na kartici imate 7 žigova i koristite 5 žigova tj. 5% popusta, tada će vam se preostala 2 neiskorištena žiga prebaciti na novu karticu, tako da vam sakupljeni bodovi nikada ne propadaju već ih imate priliku iskoristiti. kod nekih od sljedećih kupovina).

NAPOMENA: bodovi koje sakupite u programu vjernosti u fizičkoj prodavaonici ne mogu se zbrajati s onima ostvarenim preko web shopa jer su to dva odvojena sustava.

Program vjernosti preko web shopa
Kako bi ostvarili pravo na sudjelovanje u programu vjernosti, morate se najprije učlaniti u Proteini VIP klub što ostvarujete tako da kreirate svoj račun (registrirate se).
Učlani se ovdje! 

Važno: bodovi se obračunavaju na iznos košarice BEZ dostave! (npr. ako je u košarici proizvod od 199 kn i 30 kn je dostava, znači ukupno 229 kn. Bodovi će se obračunati na iznos od 199 kn tj. dobiti ćete 1 bod).

Jednom kada se učlanite sustav će sam prilikom svake kupovine obračunavati nagradne bodove na vaš račun (100 kn vrijedi 1 bod). Preko vašeg korisničkog sučelja možete sakupljene bodove zamijeniti za kupone koji vam donose popuste. Šifru kupona upisujete prilikom zaključivanja kupovine i na taj način ostvarujete popust*.  Pročitajte i najčešća pitanja i odgovore na kraju ove stranice.

VAŽNA NAPOMENA: VAŠI PROTEIN BODOVI OD SVAKE NARUDŽBE ĆE BITI AKTIVNI TJ. IMATI ĆE ZELENU KVAČICU U KOLONI "STATUS" I MOĆI ĆETE IH POČETI KORISTITI TEK NAKON ŠTO POTVRDIMO DA JE NARUDŽBA PLAĆENA. KOD PLAĆANJA POUZEĆEM TO ZNAČI KADA DOSTAVLJAČU PLATITE PAKET I KADA OD DOSTAVNE SLUŽBE GLS DOBIJEMO POTVRDU UPLATE (cca 3-4 dana nakon što je paket dostavljen) , A KOD PLAĆANJA KARTICOM ILI DIREKTNO NA NAŠ RAČUN U TRENUTKU KADA POTVRDIMO UPLATE. 

NAPOMENA: bodovi koje sakupite u programu vjernosti preko web shopa ne mogu se zbrajati s onima ostvarenim u prodavaonici jer su to dva odvojena sustava.

Upute za korištenje nagradnih bodova i njihovu zamjenu za kupone koji donose popuste pročitajte ovdje: Upute za korištenje bodova

*POPUSTI SE NE ZBRAJAJU (ova pravila vrijede i za kupovinu u fizičkoj prodavaonici i preko web shopa)
Primjenjuje se pravilo da se popusti ne zbrajaju!

  • Ovo znači da se količinski popusti, ne mogu kombinirati s popustima ostvarenim kroz program vjernosti (Proteini VIP klub), niti se mogu kombinirati s artiklima koji već imaju obračunati popust (proizvodi na vatrenoj ponudi ili oni koji već imaju neki drugi popust obračunat).
  • Popusti se obračunavaju samo na one proizvode koji nisu na akcijskoj ponudi tj. nemaju obračunati već neki popust.
  • Primjenjuje se također pravilo najpovoljnije kupnje, što znači da ako npr. kupujete proizvode u vrijednosti od 1500 kn i plaćate npr. gotovinom (uplatom na račun, pouzećem), čime ste stekli uvjete za 10% količinskog popusta, a u programu vjernosti ste sakupili 20 bodova, čime možete ostvariti 15% popusta, tada će se primijeniti ovaj veći popust od 15% koji ste ostvarili kroz program vjernosti. 

Uvjeti članstva u Proteini VIP klub
Prihvaćanjem „Uvjeta korištenja“ prilikom kreiranja korisničkog računa (registracije) potvrđujem izjavu izdavatelja. Izjavljujem da sam stariji/a od 16 godina. Dozvoljavam da Sanea d.o.o. navedene osobne podatke iz elektroničke pristupnice obrađuje za namjene poslovanja s Proteini VIP klub programom nagrađivanja, za obavještavanje korisnika o novostima u poslovanju i ponudi te ih pohrani do opoziva ove izjave. Sanea d.o.o. se obvezuje da će prikupljene osobne podatke čuvati sukladno Zakonu o zaštiti osobnih podataka.NAJČEŠĆA PITANJA I ODGOVORI

Pitanje 1:
Obavio sam kupovinu preko web shopa i odabrao opciju preuzimanje proizvoda u prodavaonici. Gdje će mi se obračunavati bodovi : za web shop ili za fizički shop (prodavaonicu)?

U ovom slučaju će vam se bodovi obračunati na mjestu gdje ste izvršili plaćanje, to u ovisnosti od načina plaćanja koji ste odabrali može biti:

- odabrali ste plaćanje pouzećem - u ovom slučaju ćete proizvode platiti prilikom preuzimanja u prodavaonici. Plaćanje možete izvršiti gotovinom ili debitnim/kreditinim karticama. Bodovi će vam se obračunati u prodavaonici tj. od našeg prodajnog savjetnika ćete dobiti karticu sa žigovima.
- odabrali ste plaćanje debitnom/kreditnom karticom ili uplatom na račun - u ovom slučaju će vam se bodovi obračunati na vašem korisničkom računu na web shopu.

Znači ukratko, mjesto gdje ste platili je mjesto na kojem će Vam se obračunati bodovi.

Pitanje 2:
U kojem roku mogu iskoristiti sakupljene bodove koje sam ostvario kroz kupovinu na web shopu tj. u fizičkoj prodavaonici?

Bodovi koje sakupljate prilikom kupovine na web shopu tj. u fizičkoj prodavaonici nemaju roka/vremenskog ograničenja u kojem ih morate iskoristiti, tj. možete ih iskoristiti u bilo koje vrijeme koje vam odgovara. Bodovi se nikada ne brišu, tako da svi sakupljeni bodovi ostaju na vašem računu sve dok ih ne iskoristite u zamjenu za popuste.