100% Micellar Casein

359,00 kn

100% MICELLAR CASEIN sadrži micelarni kazein premium kvalitete. Micelarni kazein se smatra idealnim proteinom za sve kojima je potreban sporootpuštajući protein prije odlaska na spavanje.

Obriši

359,00 kn

Okus
This option is required
Chocolate Silk
Clear selection
Proizvođač: The Protein Works
Pakiranje: 2kg
Okus: Chocolate Silk
SKU: TPW MicelCas2kg_choc Kategorije: , ,

Opis

100% MICELLAR CASEIN

  • 100% čisti micelarni kazein
  • sporootpuštajući protein idealan za uzeti prije spavanja
  • doprinosi rastu i održavanju mišićne mase
  • premium kvaliteta
  • BEZ aspartama, umjetnih boja i aroma

 

100% MICELLAR CASEIN sadrži micelarni kazein premium kvalitete. Micelarni kazein se smatra idealnim proteinom za sve kojima je potreban sporootpuštajući protein prije odlaska na spavanje. Micelarni kazein polagano otpušta aminokiseline i na taj način hrani vaše mišiće za vrijeme spavanja što rezultira boljom regeneracijom i rastom.

100% MICELLAR CASEIN je proizveden u vrhunskoj suvremenoj tvornici u Velikoj Britaniji i sadrži isključivo micelarni kazein premium kvalitete koji se provjerava od strane stručnjaka u The Protein Works što osigurava čistoću proizvoda.

Kako bi se dodatno osigurala čistoća proizvoda 100% MICELLAR CASEIN se periodično ispituje od strane HFL* na WADA* zabranjene supstance. Ovo osigurava da svi sportaši koji se testiraju na zabranjene supstance mogu biti sigurni u kvalitetu i sigurnost proizvoda. Iz ovog razloga mnogi profesionalni sportaši kao i nogometni klub Everton uzimaju The Protein Works za svog službenog dobavljača sportske prehrane (HFL- najpriznatiji svjetski neovisni laboratorij za analizu hrane i dodataka prehrani na doping i druge zabranjene tvari. Laboratorij je akreditiran od WADA tj. World Anti-doping Agency, Svjetske anti-doping agencije).

Svi proizvodi The Protein Works (TPW) su proizvedeni u Velikoj Britaniji u najsuvremenijoj tvornici dodataka prehrani te se ispituju od strane neovisnih laboratorija. Sirovine se dobavljaju isključivo iz zemalja Europske unije. Svaki dobavljač sirovina kao i sama sirovina se temeljito provjeravaju prije nego se odobre za proizvodnju. Sljedivost, kvaliteta i dosljednost su tri uvjeta koje treba zadovoljiti svaki sastojak koji se odobri u proizvodnji The Protein Works proizvoda. Ovo je ono što razlikuje TPW od drugih te je sigurno da će svaki TPW proizvod zadovoljiti vaše potrebe i pružiti vam osjećaj apsolutnog zadovoljstva.

Dodatne informacije

Brandovi

The Protein Works

Okus

Chocolate Silk

Pakiranje

2kg

Sastav

Način uzimanja

Jednu mjericu (30 g) razmutiti u 200 – 225 ml vode ili mlijeka smanjene masnoće. Uzimati 3 porcije na dan.