Akcija!

BCAA Ultra 5:1:1

129,00 kn 109,65 kn

Iskoristi uštede dok traje akcija!

BCAA Ultra 5:1:1 je formuliran s premium aminokiselinama. Većina BCAA formulacija na tržištu sadrži omjer leucina:izoleucina:valina = 2:1:1, dok BCAA Ultra sadrži omjer 5:1:1, što znači da sadrži više leucina te je zbog toga ideala za uzimanje nakon vježbanja zajedno s brzo apsorbirajućim proteinima.

Proizvođač: The Protein Works
Pakiranje: 90 tableta
Okus: nije primjenjivo
Kategorije: , , , ,

Opis

BCAA ULTRA 5:1:1

  • Optimalan omjer leucina 5:1:1
  • Formulirano s premium BCAA aminokiselinama
  • Pomaže oporavku i rastu mišića
  • BEZ umjetnih boja i aroma

 

BCAA Ultra 5:1:1 je formuliran s premium aminokiselinama. Većina BCAA formulacija na tržištu sadrži omjer leucina:izoleucina:valina = 2:1:1, dok BCAA Ultra sadrži omjer 5:1:1, što znači da sadrži više leucina te je zbog toga idealan za uzimanje nakon vježbanja zajedno s brzo apsorbirajućim proteinima.

BCAA Ultra 5:1:1 aminokiseline su najbolje za aktivaciju tzv. mTOR biokemijskog signalizacijskog puta i tako potiču sintezu proteina, oporavak i rast mišićnog tkiva. Ovaj proizvod je formuliran za sve one koji traže vrhunski BCAA proizvod.

Većina BCAA (aminokiseline razgranatog lanca: leucin, izoleucin i valin) sadrže omjer 2:1:1, a sporstki znanstvenici vjeruju da je u sportaša u sportovima snage omjer 5:1:1 s visokim udjelom leucina bolji izbor. Ovo je iz razloga što su mnoga ispitivanja upućuju da bi leucin mogao imati pozitivan učinak na mehanizam izgradnje mišićnog tkiva putem tzv. mTOR aktivacijskog puta.

Sinteza proteina je proces kojim mišići rastu i obnavljaju se. Sinteza proteina se aktivira putem mTOR signalizacijskog puta koji “javlja” organizmu da postoji dovoljno proteina u mišiću da može početi izgradnja mišića. Ovo je razlog zbog čega klinička ispitivanja daju naslutiti da uzimanje BCAA u omjeru 5:1:1 zajedno s proteinima pojačavaju rast i izgradnju mišićne mase.

BCAA Ultra 5:1:1 je proizveden u vrhunskoj suvremenoj tvornici u Velikoj Britaniji i sadrži isključivo aminokiseline premium kvalitete koja se provjerava od strane stručnjaka u The Protein Works što osigurava čistoću proizvoda.

Kako bi se dodatno osigurala čistoća proizvoda BCAA Ultra 5:1:1 se periodično ispituje od strane HFL* na WADA* zabranjene supstance. Ovo osigurava da svi sportaši koji se testiraju na zabranjene supstance mogu biti sigurni u kvalitetu i sigurnost proizvoda. Iz ovog razloga mnogi profesionalni sportaši kao i nogometni klub Everton uzimaju The Protein Works za svog službenog dobavljača sportske prehrane (HFL- najpriznatiji svjetski neovisni laboratorij za analizu hrane i dodataka prehrani na doping i druge zabranjene tvari. Laboratorij je akreditiran od WADA tj. World Anti-doping Agency, Svjetske anti-doping agencije).

Svi proizvodi The Protein Works (TPW) su proizvedeni u Velikoj Britaniji u najsuvremenijoj tvornici dodataka prehrani te se ispituju od strane neovisnih laboratorija. Sirovine se dobavljaju isključivo iz zemalja Europske unije. Svaki dobavljač sirovina kao i sama sirovina se temeljito provjeravaju prije nego se odobre za proizvodnju. Sljedivost, kvaliteta i dosljednost su tri uvjeta koje treba zadovoljiti svaki sastojak koji se odobri u proizvodnji The Protein Works proizvoda. Ovo je ono što razlikuje TPW od drugih te je sigurno da će svaki TPW proizvod zadovoljiti vaše potrebe i pružiti vam osjećaj apsolutnog zadovoljstva.

Dodatne informacije

Brandovi

The Protein Works

Okus

nije primjenjivo

Pakiranje

90 tableta

Sastav

Način uzimanja

Uzimati 5 tableta dnevno prije ili poslije treninga.