Akcija!

Beta Alanina

76,00 kn

Iskoristi uštede dok traje akcija!

Beta alanin je u posljednjih godina postao najispitivaniji sastojak sportskih dodataka prehrani. On je neesencijalna aminokiselina, koja ima ulogu u, kako su ispitivanja pokazala, stvaranju karnozina unutar mišića

Obriši

76,00 kn

Okus
Odabir je obavezan
Bez okusa
Clear selection
Proizvođač: Prolabs
Pakiranje: 250g
Okus: Bez okusa
SKU: N/A Kategorije: , , , , ,

Opis

Beta Alanina 250 g

  • čisti beta alanin
  • BEZ ADITIVA

 

Beta alanin je u posljednjih godina postao najispitivaniji sastojak sportskih dodataka prehrani. On je neesencijalna aminokiselina, koja ima ulogu u, kako su ispitivanja pokazala, stvaranju karnozina unutar mišića, koji ima sposobnost neutralizacije mliječne kiseline te odgađa pojavu mišićnog umora i povećava intenzitet i trajanje tjelovježbe.

Beta alanin ima potporu u kliničkim ispitivanjima, te je odlična nadopuna režimu prehrane sportaša, jer pojačava sportsku sposobnost na potpuno drugačiji način u odnosu na druge aminokiseline. Iz ovog razloga se preporučuje njegovo kombiniranje s kreatinom kako bi se povećala snaga kod sportaša u sportovima snage ili s citrulinom kako bi se povećala izdržljivost kod sportaša u sportovima izdržljivosti.

BETA ALANINA ne sadrži nikakve GMO sastojke niti sastojke koji su zabranjeni od strane Svjetske Anti-Doping Agencije (WADA) tako da je siguran za uzimanje svim natjecateljskim sportašima.

Dodatne informacije

Brandovi

Prolabs

Okus

Bez okusa

Pakiranje

250g

Sastav

Način uzimanja

Uzeti pola mjerice = 2 grama 20 minuta prije vježbanja i nakon vježbanja.

X