Glutamine

239,00 kn

The Protein Works Glutamin je 100% čisti i najkvalitetniji glutamin u prahu u svijetu sportske prehrane. Glutamine čini najveći dio aminokiselina u mišiću (cca 60% svih aminoksielina u mišiću je glutamin).

Obriši

239,00 kn

Okus
Odabir je obavezan
Bez okusa
Clear selection
Proizvođač: The Protein Works
Pakiranje: 1000g
Okus: Bez okusa
SKU: N/A Kategorije: , , , , ,

Opis

GLUTAMINE

  • 100% premium glutamin
  • ključna aminokiselina za sportaše i aktivne pojedince
  • BEZ umjetnih boja i aroma

 

The Protein Works Glutamin je 100% čisti i najkvalitetniji glutamin u prahu u svijetu sportske prehrane. Glutamine čini najveći dio aminokiselina u mišiću (cca 60% svih aminoksielina u mišiću je glutamin). Glutamin se smatra onim dodatkom koji morate imati ako ste uključeni u bilo kakve intenzivne vježbe i programe treninga kako bi se bolje osjećali nakon vježbanja i ostvarili jači učinak. Neka istraživanja pokazuju da bi glutamin mogao imati pozitivan utjecaj na imunitet i regulaciju šećera u krvi.

TPW Glutamine je proizveden u vrhunskoj suvremenoj tvornici u Velikoj Britaniji i sadrži isključivo aminokiselinu premium kvalitete koja se provjerava od strane stručnjaka u The Protein Works što osigurava čistoću proizvoda.

Kako bi se dodatno osigurala čistoća proizvoda TPW Glutamine se periodično ispituje od strane HFL* na WADA* zabranjene supstance. Ovo osigurava da svi sportaši koji se testiraju na zabranjene supstance mogu biti sigurni u kvalitetu i sigurnost proizvoda. Iz ovog razloga mnogi profesionalni sportaši kao i nogometni klub Everton uzimaju The Protein Works za svog službenog dobavljača sportske prehrane (HFL- najpriznatiji svjetski neovisni laboratorij za analizu hrane i dodataka prehrani na doping i druge zabranjene tvari. Laboratorij je akreditiran od WADA tj. World Anti-doping Agency, Svjetske anti-doping agencije).

Svi proizvodi The Protein Works (TPW) su proizvedeni u Velikoj Britaniji u najsuvremenijoj tvornici dodataka prehrani te se ispituju od strane neovisnih laboratorija. Sirovine se dobavljaju isključivo iz zemalja Europske unije. Svaki dobavljač sirovina kao i sama sirovina se temeljito provjeravaju prije nego se odobre za proizvodnju. Sljedivost, kvaliteta i dosljednost su tri uvjeta koje treba zadovoljiti svaki sastojak koji se odobri u proizvodnji The Protein Works proizvoda. Ovo je ono što razlikuje TPW od drugih te je sigurno da će svaki TPW proizvod zadovoljiti vaše potrebe i pružiti vam osjećaj apsolutnog zadovoljstva.

SASTAV
Ingridients (Glutamine)
Allergens – See below ingredients in ORANGE
100% Glutamine

NAČIN UZIMANJA
1 mjerica = 2,5 g glutamina.
Uzeti 10 – 15 g glutamina dnevno podijeljeno na manje porcije tijekom dana. Preporučuje se uzimanje glutamina tijekom ili prije obroka s vodom ili voćnim sokom.

Dodatne informacije

Brandovi

The Protein Works

Okus

Bez okusa

Pakiranje

1000g

X