Loaded Nuts (kikiriki namaz)

79,00 kn

Loaded Nuts 500 g – kikiriki maslac s čokoladom i komadićima keksa
LOADED NUTS predstavljaju inovaciju koja postavlja novi standard za kikiriki maslace. Ovaj maslac od kikirikija sadrži sve dobrobiti kikirikija s okusom pravog slatkiša.

Obriši

79,00 kn

Okus
This option is required
Kikiriki - čokolada Kikiriki - Lješnjak - Čokolada
Clear selection
Proizvođač: The Protein Works
Pakiranje: 500g
Okus: Kikiriki - čokolada, Kikiriki - Lješnjak - Čokolada
SKU: N/A Kategorije: , , , ,

Opis

LOADED NUTS 500g

  • proteinski kikiriki namaz sa čokoladom
  • bogato s višestruko nezasićenim masnim kiselinama
  • izvor vlakana
  • Odličan izvor vitamina E
  • preko 65% kikirikija
  • pogodno za vegetarijance
  • premium kvaliteta

 

LOADED NUTS predstavljaju inovaciju koja postavlja novi standard za kikiriki maslace. Ovaj maslac od kikirikija sadrži sve dobrobiti kikirikija s okusom pravog slatkiša što rezultira s kulinarskim remek djelom kojeg možete konzumirati izravno ili ga primjeniti u pripremi brojnih slastica ili kao namaz za palačinke.

LOADED NUTS je stvoren s idejom da bude jedinstven. Zato za razliku od nekih drugih namaza na tržištu, on ne sadrži palmino ulje te je pogodan za vegetarijance.

LOADED NUTS sadrži 19 grama proteina na 100 grama namaza koji potječe iz kikirikija. U ovom proizvodu koristi se samo sporo prženi kikiriki kako bi se maksimalno sačuvala izvorna aroma kikirikija.

LOADED NUTS je pun čokoladne finosti koja je dodatno obogaćena komadićima keksa od koje vam poteku sline pri samu pomisao na ovaj namaz.

Kako bi se dodatno osigurala čistoća proizvoda LOADED NUTS se periodično ispituje od strane HFL* na WADA* zabranjene supstance. Ovo osigurava da svi sportaši koji se testiraju na zabranjene supstance mogu biti sigurni u kvalitetu i sigurnost proizvoda. Iz ovog razloga mnogi profesionalni sportaši kao i nogometni klub Everton uzimaju The Protein Works za svog službenog dobavljača sportske prehrane (HFL- najpriznatiji svjetski neovisni laboratorij za analizu hrane i dodataka prehrani na doping i druge zabranjene tvari. Laboratorij je akreditiran od WADA tj. World Anti-doping Agency, Svjetske anti-doping agencije).

Svi proizvodi The Protein Works (TPW) su proizvedeni u Velikoj Britaniji u najsuvremenijoj tvornici dodataka prehrani te se ispituju od strane neovisnih laboratorija. Sirovine se dobavljaju isključivo iz zemalja Europske unije. Svaki dobavljač sirovina kao i sama sirovina se temeljito provjeravaju prije nego se odobre za proizvodnju. Sljedivost, kvaliteta i dosljednost su tri uvjeta koje treba zadovoljiti svaki sastojak koji se odobri u proizvodnji The Protein Works proizvoda. Ovo je ono što razlikuje TPW od drugih te je sigurno da će svaki TPW proizvod zadovoljiti vaše potrebe i pružiti vam osjećaj apsolutnog zadovoljstva.

Dodatne informacije

Brandovi

The Protein Works

Okus

Kikiriki – čokolada, Kikiriki – Lješnjak – Čokolada

Pakiranje

500g

Sastav


Sastojci: 
kikiriki, tamna čokolada [kakao masa, šećer, kakao maslac, emulgator: sojin lecitin; prirodna aroma vanilije], ulje repice, komadići keksa [cijela kokošja jajašećer, pšenično brašno, maslac sa slatkim vrhnjem s dodanom soli (iz mlijeka), kakao prah smanjene masnoće, šećer iz šećerne trske, kukuruzno brašno, sol, tvar za rahljenje: natrijev hidrogen karbonat], himalajska sol. Može sadržavati tragove mlijeka, jaja, glutena, orašastih plodova, soje i kvasca.

Način uzimanja

Može se koristiti za pripremu raznih slastica, kao namaz ili ga možete napasti izravno s velikom žlicom 🙂