Maltodextrin

79,00 kn

MALTODEXTRIN je kompleksni ugljikohidrat koji se brzo apsorbira te trenutno daje tijelu energiju. Kao ugljikohidrat s visokim GI (glikemijskim indeksom) maltodekstrin primjenjuju sportaši za oporavak nakon treninga i za punjenje potrošenih glikogenskih rezervi u mišićima.

Obriši

79,00 kn

Okus
This option is required
Bez okusa
Clear selection
Proizvođač: The Protein Works
Pakiranje: 2kg
Okus: Bez okusa
SKU: TPW Maltodex2kg_unflav Kategorije: ,

Opis

Maltodextrin 

  • 100% premium čisti maltodekstrin
  • visok glikemijski index (GI)
  • brzo apsorbirajući kompleksni ugljikohidrat (oligosaharid)
  • odličan izvor brze energije
  • BEZ aditiva!

 

MALTODEXTRIN je kompleksni ugljikohidrat koji se brzo apsorbira te trenutno daje tijelu energiju. Kao ugljikohidrat s visokim GI (glikemijskim indeksom) maltodekstrin primjenjuju sportaši za oporavak nakon treninga i za punjenje potrošenih glikogenskih rezervi u mišićima. Maltodekstrin je idealan u svim situacijama koje zahtjevaju trenutačnu energiju jer ga organizam brzo apsorbira i razgrađuje na manje jedinice glukoze. Zbog toga ima GI od 105 što zanči da ulazi u krv vrlo brzo (za usporedbu dekstroza ima GI 100).

MALTODEXTRIN je proizveden u vrhunskoj suvremenoj tvornici u Velikoj Britaniji i sadrži isključivo prirodne boje, prirodne arome i zaslađen je prirodnim sladilom Stevijom. U protein nisu dodani zgušnjivači i druga punila što osigurava čistoću proizvoda.

Kako bi se dodatno osigurala čistoća proizvoda MALTODEXTRIN se periodično ispituje od strane HFL* na WADA* zabranjene supstance. Ovo osigurava da svi sportaši koji se testiraju na zabranjene supstance mogu biti sigurni u kvalitetu i sigurnost proizvoda. Iz ovog razloga mnogi profesionalni sportaši kao i nogometni klub Everton uzimaju The Protein Works za svog službenog dobavljača sportske prehrane (HFL- najpriznatiji svjetski neovisni laboratorij za analizu hrane i dodataka prehrani na doping i druge zabranjene tvari. Laboratorij je akreditiran od WADA tj. World Anti-doping Agency, Svjetske anti-doping agencije).

Svi proizvodi The Protein Works su proizvedeni u Velikoj Britaniji u najsuvremenijoj tvornici dodataka prehrani te se ispituju od strane neovisnih laboratorija. Sirovine se dobavljaju isključivo iz zemalja Europske unije. Svaki dobavljač sirovina kao i sama sirovina se temeljito provjeravaju prije nego se odobre za proizvodnju. Sljedivost, kvaliteta i dosljednost su tri uvjeta koje treba zadovoljiti svaki sastojak koji se odobri u proizvodnji The Protein Works proizvoda. Ovo je ono što razlikuje TPW od drugih te je sigurno da će svaki TPW proizvod zadovoljiti vaše potrebe i pružiti vam osjećaj apsolutnog zadovoljstva.

Dodatne informacije

Brandovi

The Protein Works

Okus

Bez okusa

Pakiranje

2kg

Sastav

Način uzimanja

50 g (1 velika mjerica) zamiješati u cca 200 ml vode ili soka i popiti nakon treninga ili prije treninga.