Mass Perfection

399,00 kn (52,96 €)

MASS PERFECTION je premium mass proizvod koji je namijenjen svima koji žele dobiti na mišićnoj masi i povećati ukupnu tjelesnu masu. Sadrži čistih 229 kvalitetnih kalorija i preko 22 grama proteina što čini ovaj proizvod idealnom formulom za dodavanje mišićnog tkiva bez sakupljanja masnoća.

Obriši

399,00 kn (52,96 €)

Okus
Odabir je obavezan
Čokolada Jagoda Vanilija
Clear selection
TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK
Proizvođač: Body&Fit
Pakiranje: 2,2kg
Okus: Čokolada, Jagoda, Vanilija
SKU: N/A Kategorije: , , , ,

MASS PERFECTION

  • 100% premium mass proizvod
  • visok omjer proteina prema ugljikohidratima
  • preko 229 visokokvalitetnih kalorija po serviranju
  • 22 grama proteina po serviranju
  • najkvalitetniji ugljikohidrati i proteini
  • BEZ umjetnih boja i aroma

 

MASS PERFECTION je premium mass proizvod koji je namijenjen svima koji žele dobiti na mišićnoj masi i povećati ukupnu tjelesnu masu. Sadrži čistih 229 kvalitetnih kalorija i preko 22 grama proteina što čini ovaj proizvod idealnom formulom za dodavanje mišićnog tkiva bez sakupljanja masnoća. MASS PERFECTION ima izuzetno visok udio proteina te je omjer ugljikohidrata prema proteinima 2:1,8 što čini ovaj proizvod idealnim za dobivanje čiste mišićne mase bez nakupina masnog tkiva.

MASS PERFECTION sadrži kompleks ugljikohidrata s različitim stupnjem oslobađanja koje čini palatinoza kao brzi ugljikohidrat te zob kao kompleksni ugljikohidrat koji se sporo oslobađa. Ovaj kompleks ugljikohidrata daje najbolji izvor brze energije i dugotrajnije energije te je idealna kombinacija za optimalan oporavak od treninga ili za energiju prije treninga. Uz ovo su dodani najkvalitetniji proteini iz sirutke i mlijeka koji pomažu oporavku i izgradnji mišićnog tkiva.

MASS PERFECTION je vrhunski proizvod nizozemskog branda Body&Fit koji svoje proizvode rade u suvremenoj tvornici u Nizozemskoj i on predstavlja zlatni standard za sve suplemente u svojoj kategoriji.

Dodatne informacije

Brandovi

Body&Fit

Okus

Čokolada, Jagoda, Vanilija

Pakiranje

2,2kg

Sastav

Način uzimanja

2 mjerice (60 g) razmutiti u 300 ml vode ili mlijeka smanjene masnoće. Uzimati prije, poslije treninga ili kao dodatan obrok u danu.