Paket imunitet 5

30,52 

Cijena za j.m.: 67.82€/kg
Cijena za j.m.: 0.51€/kom

Apicomplex Petrović + Green Day ProVegan Vitamin C 1000 Immuno Forte 

Najpoznatiji proizvod od Radovana Petrovića već više od 50 godina koji u potpunosti potvrđuje izreku žličica meda je žličica zdravlja u kombinaciji s GREEN DAY PROVEGAN VITAMIN C 1000 IMMUNO FORTE koji je jedinstvena formulacija namijenjena prirodnom jačanju imunološkog sustava.

Na zalihi

Tumač cijena: Pogledaj ovdje
Proizvođač: Amix Nutrition, Radovan Petrović
Pakiranje: 450g, 60 kapsula
Okus: Nije primjenjivo
Kategorije: , , , , , , , ,

Apicomplex Petrović

 • prirodan med iz hrvatskih košnica
 • sadrži cvjetni prah koji je bogat vitaminima, mineralima, proteinima, lipidima, aminokiselinama
 • sadrži vitamin C koji doprinosi normalnoj funkciji imunološkog sustava
 • prirodna superhrana
 • bez konzervansa
 • 100% prirodni sastojci

 

Najpoznatiji proizvod od Radovana Petrovića već više od 50 godina koji u potpunosti potvrđuje izreku žličica meda je žličica zdravlja!
Velika količina prisutnog cvjetnog praha koji sadrži obilje vitamina i minerala, aminokiseline i enzime, djeluje stimulirajuće na organizam, te potiče njegov razvoj i samoobranu od infekcija. Izuzetna učinkovitost postiže se apsorpcijom svih aktivnih sastojaka u organizam prirodnim putem kao kod svakodnevne prehrane, a med se može koristiti vremenski neograničeno razdoblje.

Vitamin C koji doprinosi normalnoj funkciji imunološkog sustava, utječe na smanjenje umora i iscrpljenosti, dodatno obogaćuje ovaj proizvod i upotpunjuje njegov blagotvoran učinak na imunološki sustav.

Primjena se preporuča kod psiho-fizičke iscrpljenosti kod odraslih. Kod djece, mješavina se prvenstveno primjenjuje kao prirodni imunostimulator.
Preporučujemo korištenje kod zdravih osoba za održanje zdravlja, te kod iscrpljenih osoba za obnovu organizma. Također pomaže kod intenzivnih napora u svakodnevnici, kao i kod sportaša, te poslovno angažiranih ljudi da nadopune potrošeno kroz svakodnevni napor. Sportaši uz korištenje našeg meda zasigurno mogu uspješnije i brže eliminirati psihofizičke zamore i iscrpljenost.

Radovan Petrović – 60 godina tradicije

Radovan Petrović – strastveni pčelar je 1955. godine započeo sa proizvodnjom ljekovitih mješavina pčelinjih proizvoda i tako postao začetnik apiterapije na ovim prostorima te osnivač Pčelarske centrale.

“Koristimo isključivo hrvatski med, propolis, cvjetni prah, vosak i matičnu mliječ, a u Gourmet medovima voće, povrće i začinsko bilje najbolje kvalitete.
Svi naši proizvodi su 100% prirodni, bez aditiva, konzervansa, poboljšivača okusa, umjetnih boja i sličnih sintetskih dodataka.”

 

Green Day ProVegan Vitamin C 1000 Immuno Forte 

 • jedinstvena formulacija za jačanje imunološkog sustava
 • sadrži patentiranu formulaciju 1,3 / 1,6 beta glukana (GoldCell®)
 • sadrži posebnu kombinaciju vitamina C, D3, selena i cinka što doprinosi normalnoj funkciji imunološkog sustava
 • ne sadrži sastojke životinjskog porijekla
 • prikladno za vegane
 • prirodna podrška imunitetu

 

GREEN DAY PROVEGAN VITAMIN C 1000 IMMUNO FORTE je jedinstvena formulacija namijenjena prirodnom jačanju imunološkog sustava.

Bazu formulacije čini jedinstveni kompleksni polisaharidni spoj koji se zove beta glukan. Beta glukani se dobivaju iz stanične stijenke kvasaca Saccharomyces cerevisiae. Patentirani proces obrade osigurava visoku čistoću što omogućuje najveću biološku aktivnost u organizmu.

Ova patentirana formulacija beta glukana zove se GoldCell® te osigurava najveću koncentraciju onih beta glukana koje trebate, a to su 1,3 i 1,6 beta D-glukani. Više o beta glukanima i patentiranoj GoldCell® formulaciji možete vidjeti na linku: https://goldcell.eu/en/goldcell.html

GREEN DAY PROVEGAN VITAMIN C 1000 IMMUNO FORTE dodatno sadrži posebnu kombinaciju vitamina C, D3 te selena i cinka što doprinosi normalnoj funkciji imunološkog sustava.

Ovakva kombinacija sastojaka djeluje sinergistički te ima učinak na jačanje prirodnih obrambenih funkcija organizma.

GREEN DAY PROVEGAN VITAMIN C 1000 IMMUNO FORTE ne sadrži sastojke životinjskog porijekla što ga čini pogodnim za vegane i vegetarijance.

 

 

Dodatne informacije

Brandovi

Amix Nutrition, Radovan Petrović

Okus

Nije primjenjivo

Pakiranje

450g, 60 kapsula

Sastav

Način uzimanja

Apicomplex Petrović

Djeca od 1 do 2 god: 2 puta dnevno po 1 malu kavenu žličicu.
Djeca od 2 do 16 god: 2 puta dnevno po 1 čajnu žličicu.
Odrasli: 2 do 3 puta dnevno po 1 čajnu žličicu.

Uzimati poslije jela.

 

Green Day ProVegan Vitamin C 1000 Immuno Forte 

Uzeti 1 kapsulu dnevno.