Performance Vitamins

79,00 kn

PERFORMANCE VITAMINS proizveden je u skladu s naprednom specifikacijom te daje 100% dnevne preporučene količine svih ključnih vitamin i minerala.

Proizvođač: The Protein Works
Pakiranje: 60 tableta
Okus: nije primjenjivo
Kategorije: , , ,

Opis

PERFORMANCE VITAMINS

  • 100% premium vitaminsko-mineralna formula
  • sadrži 25 vitamina i minerala
  • pokriva dnevne potrebe za esencijalnim mikronutrijentima
  • podržava imunitet i mnogobrojne biološke funkcije
  • BEZ umjetnih boja i aroma

 

PERFORMANCE VITAMINS proizveden je u skladu s naprednom specifikacijom te daje 100% dnevne preporučene količine svih ključnih vitamin i minerala. Uzimajući ovaj proizvod osiguravate si sigurnu opskrbu vitalnim mikronutrijentima te omogućavate da vase tijelo funkcionira na optimalnom nivou. Kliničke studije pokazuju da je to naročito bitno za sve aktivne pojedince i sportaše.

PERFORMANCE VITAMINS je pogodan i za muškarce i za žene.

PERFORMANCE VITAMINS je proizveden u vrhunskoj suvremenoj tvornici u Velikoj Britaniji i sadrži isključivo vitamin i minerale premium kvalitete koja se provjerava od strane stručnjaka u The Protein Works što osigurava čistoću proizvoda.

Kako bi se dodatno osigurala čistoća proizvoda Beta alanin se periodično ispituje od strane HFL* na WADA* zabranjene supstance. Ovo osigurava da svi sportaši koji se testiraju na zabranjene supstance mogu biti sigurni u kvalitetu i sigurnost proizvoda. Iz ovog razloga mnogi profesionalni sportaši kao i nogometni klub Everton uzimaju The Protein Works za svog službenog dobavljača sportske prehrane (HFL- najpriznatiji svijetski neovisni laboratorij za analizu hrane i dodataka prehrani na doping i druge zabranjene tvari. Laboratorij je akreditiran od WADA tj. World Anti-doping Agency, Svjetske anti-doping agencije).

Svi proizvodi The Protein Works (TPW) su proizvedeni u Velikoj Britaniji u najsuvremenijoj tvornici dodataka prehrani te se ispituju od strane neovisnih laboratorija. Sirovine se dobavljaju isključivo iz zemalja Europske unije. Svaki dobavljač sirovina kao i sama sirovina se temeljito provjeravaju prije nego se odobre za proizvodnju. Sljedivost, kvaliteta i dosljednost su tri uvjeta koje treba zadovoljiti svaki sastojak koji se odobri u proizvodnji The Protein Works proizvoda. Ovo je ono što razlikuje TPW od drugih te je sigurno da će svaki TPW proizvod zadovoljiti vaše potrebe i pružiti vam osjećaj apsolutnog zadovoljstva.

Dodatne informacije

Brandovi

The Protein Works

Okus

nije primjenjivo

Pakiranje

60 tableta

Sastav

Način uzimanja

Uzeti 1 tabletu dnevno s obrokom.