Protein Nutties

14,00 kn

Ako su vam dosadile standardne proteinske čokoladice i tražite nešto što novo i ukusno u čemu možete uživati bez grižnje savjesti tada probajte PROTEIN NUTTIES.

Obriši

14,00 kn

Okus
This option is required
Kikiriki - čokolada
Clear selection
Proizvođač: The Protein Works
Pakiranje: 40g
Okus: Kikiriki - čokolada
SKU: N/A Kategorije: , , ,

Opis

PROTEIN NUTTIES 40g

  • sadrži izolat i koncentrat proteina sirutke
  • sadrži vlakna
  • sadrži kikiriki i organski kakao
  • sadrži djevičansko kokosovo ulje
  • odlična čokoladna poslastica za bilo koje doba dana
  • za užitak bez grižnje savjesti
  • premium kvaliteta

 

Ako su vam dosadile standardne proteinske čokoladice i tražite nešto što novo i ukusno u čemu možete uživati bez grižnje savjesti tada probajte PROTEIN NUTTIES.

PROTEIN NUTTIES su napravljeni od vrhunskih sastojaka poput izolata proteina sirutke i mlijeka, 100% prirodnog kikirikija i djevičanskog kokosovog ulja te organskog sirovog kakaa.
Ove kuglice finoće su bogate i mikronutrijentima poput koji se prirodno nalaze u njegovim sastojcima poput cinka koji doprinosi normalnom metabolizmu makronutrijenata te željeza i bakra koji doprinose normalnom funkcioniranju imunološkog sustava. Vitamini B kompleksa doprinose smanjivanju umora i iscrpljenosti.

PROTEIN NUTTIES proizvode se u suvremenoj tvornici The Protein Works-a s isključivo najfinijim sastojcima koji predstavljaju sam vrh prehrambene tehnologije i dostignuća.

Kako bi se dodatno osigurala čistoća proizvoda PROTEIN NUTTIES se periodično ispituje od strane HFL* na WADA* zabranjene supstance. Ovo osigurava da svi sportaši koji se testiraju na zabranjene supstance mogu biti sigurni u kvalitetu i sigurnost proizvoda. Iz ovog razloga mnogi profesionalni sportaši kao i nogometni klub Everton uzimaju The Protein Works za svog službenog dobavljača sportske prehrane (HFL- najpriznatiji svjetski neovisni laboratorij za analizu hrane i dodataka prehrani na doping i druge zabranjene tvari. Laboratorij je akreditiran od WADA tj. World Anti-doping Agency, Svjetske anti-doping agencije).

Svi proizvodi The Protein Works (TPW) su proizvedeni u Velikoj Britaniji u najsuvremenijoj tvornici dodataka prehrani te se ispituju od strane neovisnih laboratorija. Sirovine se dobavljaju isključivo iz zemalja Europske unije. Svaki dobavljač sirovina kao i sama sirovina se temeljito provjeravaju prije nego se odobre za proizvodnju. Sljedivost, kvaliteta i dosljednost su tri uvjeta koje treba zadovoljiti svaki sastojak koji se odobri u proizvodnji The Protein Works proizvoda. Ovo je ono što razlikuje TPW od drugih te je sigurno da će svaki TPW proizvod zadovoljiti vaše potrebe i pružiti vam osjećaj apsolutnog zadovoljstva.

Dodatne informacije

Brandovi

The Protein Works

Okus

Kikiriki – čokolada

Pakiranje

40g

Sastav

Način uzimanja

Ovisno o individualnim potrebama 1-4 čokoladice.