Pure Maltodextrin

49,00 kn (6,50 €)

PURE MALTODEXTRIN je kompleksni ugljikohidrat koji se brzo apsorbira te trenutno daje tijelu energiju. Kao ugljikohidrat s visokim GI (glikemijskim indeksom) maltodekstrin primjenjuju sportaši za oporavak nakon treninga i za punjenje potrošenih glikogenskih rezervi u mišićima.

Obriši

49,00 kn (6,50 €)

Okus
Odabir je obavezan
Bez okusa
Clear selection
TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK
Proizvođač: Body&Fit
Pakiranje: 1kg
Okus: Bez okusa
SKU: TPW Maltodex2kg_unflav-1 Kategorije: ,

Pure Maltodextrin 

  • 100% premium čisti maltodekstrin
  • visok glikemijski index (GI)
  • brzo apsorbirajući kompleksni ugljikohidrat (oligosaharid)
  • odličan izvor brze energije
  • BEZ aditiva!

 

PURE MALTODEXTRIN je kompleksni ugljikohidrat koji se brzo apsorbira te trenutno daje tijelu energiju. Kao ugljikohidrat s visokim GI (glikemijskim indeksom) maltodekstrin primjenjuju sportaši za oporavak nakon treninga i za punjenje potrošenih glikogenskih rezervi u mišićima. Maltodekstrin je idealan u svim situacijama koje zahtjevaju trenutačnu energiju jer ga organizam brzo apsorbira i razgrađuje na manje jedinice glukoze. Zbog toga ima GI od 105 što zanči da ulazi u krv vrlo brzo (za usporedbu dekstroza ima GI 100).

PURE MALTODEXTRIN je vrhunski proizvod nizozemskog branda Body&Fit koji svoje proizvode rade u suvremenoj tvornici u Nizozemskoj i on predstavlja zlatni standard za sve suplemente u svojoj kategoriji.

Dodatne informacije

Brandovi

Body&Fit

Okus

Bez okusa

Pakiranje

1kg

Sastav

Način uzimanja

50 g zamiješati u cca 200 ml vode ili soka i popiti nakon treninga ili prije treninga.