Rawtella (lješnjak namaz)

119,00 kn

Rawtella 500g – lješnjak namaz s organskom čokoladom
RAWTELLA je bogati, zdravi namaz od lješnjaka (70% lješnjaka) koji su za vas pripremili nutriticionisti i profesionalni tvorci čokolade iz The Protein Worksa.

Obriši

119,00 kn

Okus
This option is required
Lješnjak - čokolada
Clear selection
Proizvođač: The Protein Works
Pakiranje: 500g
Okus: Lješnjak - čokolada
SKU: N/A Kategorije: , , , ,

Opis

Rawtella 500g – lješnjak namaz s organskom čokoladom

  • sadrži 70% lješnjaka
  • sadrži sirovu organsku čokoladu
  • sadrži djevičansko kokosovo ulje
  • izvor vlakana
  • BEZ umjetnih boja, aroma, soli, sladila
  • pogodno za vegetarijance i vegane

 

RAWTELLA je bogati, zdravi namaz od lješnjaka (70% lješnjaka) koji su za vas pripremili nutriticionisti i profesionalni tvorci čokolade iz The Protein Worksa.

RAWTELLA je skroz prirodan lješnjak namaz koji sadrži isključivo 100% čiste prirodne sastojke poput organskih lješnjaka, sirove organske čokolade i djevičanskog kokosovog ulja.
Kada se svi ovi sastojci pomiješaju u rukama iskusnih tvoraca čokoladnih proizvoda tada dobijete vrhunski čokoladni užitak čiju ćete čaroliju htjeti iskusiti opet i opet…..

RAWTELLA je proizveden u vrhunskoj suvremenoj tvornici u Velikoj Britaniji i sadrži isključivo prirodne boje, prirodne arome i zaslađen je prirodnim sladilom Stevijom. U protein nisu dodani zgušnjivači i druga punila što osigurava čistoću proizvoda.

Kako bi se dodatno osigurala čistoća proizvoda RAWTELLA se periodično ispituje od strane HFL* na WADA* zabranjene supstance. Ovo osigurava da svi sportaši koji se testiraju na zabranjene supstance mogu biti sigurni u kvalitetu i sigurnost proizvoda. Iz ovog razloga mnogi profesionalni sportaši kao i nogometni klub Everton uzimaju The Protein Works za svog službenog dobavljača sportske prehrane (HFL- najpriznatiji svjetski neovisni laboratorij za analizu hrane i dodataka prehrani na doping i druge zabranjene tvari. Laboratorij je akreditiran od WADA tj. World Anti-doping Agency, Svjetske anti-doping agencije).

Svi proizvodi The Protein Works su proizvedeni u Velikoj Britaniji u najsuvremenijoj tvornici dodataka prehrani te se ispituju od strane neovisnih laboratorija. Sirovine se dobavljaju isključivo iz zemalja Europske unije. Svaki dobavljač sirovina kao i sama sirovina se temeljito provjeravaju prije nego se odobre za proizvodnju. Sljedivost, kvaliteta i dosljednost su tri uvjeta koje treba zadovoljiti svaki sastojak koji se odobri u proizvodnji The Protein Works proizvoda. Ovo je ono što razlikuje TPW od drugih te je sigurno da će svaki TPW proizvod zadovoljiti vaše potrebe i pružiti vam osjećaj apsolutnog zadovoljstva.

Dodatne informacije

Brandovi

The Protein Works

Okus

Lješnjak – čokolada

Pakiranje

500g

Sastav

Način uzimanja

– može se uzimati izravno sa žlicom
– kao dodatak vašem proteinskom shake-u
– kao namaz za kruh, palačinke i slično.