Raze-burn

249,00 kn

The Protein Works RAZE je premium proizvod koji sadrži ultra čiste sastojke u znanstvenim omjerima za sve one koji žele probiti trening plato i dovesti svoje mišiće na viši novi spremnosti.

Obriši

249,00 kn

Okus
This option is required
Zelena jabuka
Clear selection
Proizvođač: The Protein Works
Pakiranje: 500g
Okus: Zelena jabuka
SKU: N/A Kategorije: , , ,

Opis

RAZE – preworkout (dizalica)

  • 100% premium pre-workout proizvod (dizalica)
  • podiže energiju, fokus i “pump”
  • sadrži glutamin, BCAA, HMB
  • CLA, HMB, kofein za energiju i sagorijevanje masnoća
  • BEZ umjetnih boja i aroma

 

The Protein Works RAZE je premium proizvod koji sadrži ultra čiste sastojke u znanstvenim omjerima za sve one koji žele probiti trening plato i dovesti svoje mišiće na viši novi spremnosti.

Za razliku od drugih preworkout proizvoda (dizalica) koji se samo baziraju na stimulansima, RAZE ne samo da sadrži učinkovite stimulanse već sadrži i druge sastojke bitne za optimalnu formu i performanse u dokazanim količinama poput: Creapure (najčišći oblik kreatina na svijetu), beta-alanina (omogućava dulji mišićni rad), iBCAA (aminokiseline razgranatog lanca) i AAKG (poseban oblik arginina za bolji protok krvi i “pump”).

TPW RAZE je proizveden u vrhunskoj suvremenoj tvornici u Velikoj Britaniji i sadrži isključivo aminokiselinu premium kvalitete koja se provjerava od strane stručnjaka u The Protein Works što osigurava čistoću proizvoda.

Kako bi se dodatno osigurala čistoća proizvoda TPW RAZE se periodično ispituje od strane HFL* na WADA* zabranjene supstance. Ovo osigurava da svi sportaši koji se testiraju na zabranjene supstance mogu biti sigurni u kvalitetu i sigurnost proizvoda. Iz ovog razloga mnogi profesionalni sportaši kao i nogometni klub Everton uzimaju The Protein Works za svog službenog dobavljača sportske prehrane (HFL- najpriznatiji svjetski neovisni laboratorij za analizu hrane i dodataka prehrani na doping i druge zabranjene tvari. Laboratorij je akreditiran od WADA tj. World Anti-doping Agency, Svjetske anti-doping agencije).

Svi proizvodi The Protein Works (TPW) su proizvedeni u Velikoj Britaniji u najsuvremenijoj tvornici dodataka prehrani te se ispituju od strane neovisnih laboratorija. Sirovine se dobavljaju isključivo iz zemalja Europske unije. Svaki dobavljač sirovina kao i sama sirovina se temeljito provjeravaju prije nego se odobre za proizvodnju. Sljedivost, kvaliteta i dosljednost su tri uvjeta koje treba zadovoljiti svaki sastojak koji se odobri u proizvodnji The Protein Works proizvoda. Ovo je ono što razlikuje TPW od drugih te je sigurno da će svaki TPW proizvod zadovoljiti vaše potrebe i pružiti vam osjećaj apsolutnog zadovoljstva.

Dodatne informacije

Brandovi

The Protein Works

Okus

Zelena jabuka

Pakiranje

500g

Sastav

Način uzimanja

3 i ½ mjerice (12,5 g) razmutiti u 100 ml – 125 ml vode.
Uzimati 30 minuta prije treninga.