Soy Protein 90

159,00 kn

SOY PROTEIN 90 sadrži samo najkvalitetniji izolat sojinog proteina. Postotak proteina u ovom proizvodu je 90% (u suhoj tvari) te prirodno sadrži vrlo malo masnoća i ugljikohidrata.

Obriši

159,00 kn

Okus
This option is required
Čokolada
Clear selection
Proizvođač: The Protein Works
Pakiranje: 1kg
Okus: Čokolada
SKU: N/A Kategorije: , ,

Opis

SOY PROTEIN 90

  • 90% izolat sojinog proteina
  • najkompletniji biljni protein
  • doprinosi rastu i održavanju mišićne mase
  • premium kvaliteta
  • bez GMO sastojaka
  • BEZ aspartama, umjetnih boja i aroma

 

SOY PROTEIN 90 sadrži samo najkvalitetniji izolat sojinog proteina. Postotak proteina u ovom proizvodu je 90% (u suhoj tvari) te prirodno sadrži vrlo malo masnoća i ugljikohidrata.SOY PROTEIN 90 je odličan izvor proteina za vegane i vegetarijance i sve one koji imaju intoleranciju na mliječne proteine i namirnice. Proizvod naravno ne sadrži laktozu, te je odličan za izgradnju i održavanje kvalitetne mišićne mase te je instantiziran za lagano mješanje.SOY PROTEIN 90 je najfiniji oblik sojinog proteina koji se dobiva iz sojinih grahorastih plodova, te se prvo uklanjaju masnoće i ugljikohidrati. Soja poput ostalih biljnih vrsta ne sadrži kolesterol i ima nizak udio zasićenih masnoća. Soja je jedina bilja vrsta koja sadrži svih 8 esencijalnih aminokiselina. Izolat sojinog proteina se lagano probavlja te se smatra nutritivno kompletnim proteinom te prirodno sadrži B1 vitamin koji se uobičajeno nalazi samo u proteinima životinjskog porijekla.

SOY PROTEIN 90 je proizveden u vrhunskoj suvremenoj tvornici u Velikoj Britaniji i sadrži isključivo izolat sojinog proteina premium kvalitete koji se provjerava od strane stručnjaka u The Protein Works što osigurava čistoću proizvoda.

Kako bi se dodatno osigurala čistoća proizvoda SOY PROTEIN 90 se periodično ispituje od strane HFL* na WADA* zabranjene supstance. Ovo osigurava da svi sportaši koji se testiraju na zabranjene supstance mogu biti sigurni u kvalitetu i sigurnost proizvoda. Iz ovog razloga mnogi profesionalni sportaši kao i nogometni klub Everton uzimaju The Protein Works za svog službenog dobavljača sportske prehrane (HFL- najpriznatiji svjetski neovisni laboratorij za analizu hrane i dodataka prehrani na doping i druge zabranjene tvari. Laboratorij je akreditiran od WADA tj. World Anti-doping Agency, Svjetske anti-doping agencije).

Svi proizvodi The Protein Works (TPW) su proizvedeni u Velikoj Britaniji u najsuvremenijoj tvornici dodataka prehrani te se ispituju od strane neovisnih laboratorija. Sirovine se dobavljaju isključivo iz zemalja Europske unije. Svaki dobavljač sirovina kao i sama sirovina se temeljito provjeravaju prije nego se odobre za proizvodnju. Sljedivost, kvaliteta i dosljednost su tri uvjeta koje treba zadovoljiti svaki sastojak koji se odobri u proizvodnji The Protein Works proizvoda. Ovo je ono što razlikuje TPW od drugih te je sigurno da će svaki TPW proizvod zadovoljiti vaše potrebe i pružiti vam osjećaj apsolutnog zadovoljstva.

Dodatne informacije

Brandovi

The Protein Works

Okus

Čokolada

Pakiranje

1kg

Sastav

Sastojci: izolat proteina soje, kakao prah smanjene masnoće (samo u okusu čokolade), prirodne arome (varijante s okusom); sladilo: sukraloza (E955) (varijante s okusom); emulgator: sojin lecitin (E322).

Način uzimanja

Jednu mjericu (30 g) razmutiti u 250-350 ml vode ili mlijeka smanjene masnoće. Uzimati 3 porcije na dan.