Total Mass Matrix

229,00 kn

The Protein Works TOTAL MASS MATRIX je premium mass proizvod koji je namijenjen svima koji žele dobiti na mišićnoj masi i povećati ukupnu tjelesnu masu. Nabijen s 496 kvalitetnih kalorija i preko 30 grama proteina ovaj proizvod je idealna formula za dodavanje mišićnog tkiva bez sakupljanja masnoća.

Obriši

229,00 kn

Okus
This option is required
Čokolada Jagoda Vanilija
Clear selection
Proizvođač: The Protein Works
Pakiranje: 2kg
Okus: Čokolada, Jagoda, Vanilija
SKU: N/A Kategorije: , , , ,

Opis

TOTAL MASS MATRIX

  • 100% premium mass proizvod
  • preko 496 visokokvalitetnih kalorija po serviranju
  • 31 gram proteina po serviranju
  • najkvalitetniji ugljikohidrati i proteini
  • BEZ umjetnih boja i aroma

 

The Protein Works TOTAL MASS MATRIX je premium mass proizvod koji je namijenjen svima koji žele dobiti na mišićnoj masi i povećati ukupnu tjelesnu masu. Nabijen s 496 kvalitetnih kalorija i preko 30 grama proteina ovaj proizvod je idealna formula za dodavanje mišićnog tkiva bez sakupljanja masnoća. TOTAL MASS MATRIX ima izuzetno visok udio proteina te je omjer ugljikohidrata prema proteinima 2:1 što čini ovaj proizvod idealnim za dobivanje čiste mišićne mase bez nakupina masnog tkiva.

TOTAL MASS MATRIX sadrži kompleks ugljikohidrata s različitim stupnjem oslobađanja koje čini dekstroza kao brzi ugljikohidrat, maltodekstrin kao srednje brzi ugljikohidrat i zob kao kompleksni ugljikohidrat koji se sporo oslobađa. Ovaj kompleks ugljikohidrata daje najbolji izvor brze energije i dugotrajnije energije te je idealna kombinacija za optimalan oporavak od treninga ili za energiju prije treninga. Uz ovo su dodani najkvalitetniji proteini iz sirutke i mlijeka koji pomažu oporavku i izgradnji mišićnog tkiva. U proizvod su dodane sjemenke lana koje su odličan izvor omega 3 kiselina i vlakana. Dodatno ovu kvalitetnu formulu pojačavaju i srednje lančani trigliceridi (MCTs) koji energiziraju mišiće i trening.

TPW TOTAL MASS MATRIX je proizveden u vrhunskoj suvremenoj tvornici u Velikoj Britaniji i sadrži isključivo aminokiselinu premium kvalitete koja se provjerava od strane stručnjaka u The Protein Works što osigurava čistoću proizvoda.

Kako bi se dodatno osigurala čistoća proizvoda TPW TOTAL MASS MATRIX se periodično ispituje od strane HFL* na WADA* zabranjene supstance. Ovo osigurava da svi sportaši koji se testiraju na zabranjene supstance mogu biti sigurni u kvalitetu i sigurnost proizvoda. Iz ovog razloga mnogi profesionalni sportaši kao i nogometni klub Everton uzimaju The Protein Works za svog službenog dobavljača sportske prehrane (HFL- najpriznatiji svjetski neovisni laboratorij za analizu hrane i dodataka prehrani na doping i druge zabranjene tvari. Laboratorij je akreditiran od WADA tj. World Anti-doping Agency, Svjetske anti-doping agencije).

Svi proizvodi The Protein Works (TPW) su proizvedeni u Velikoj Britaniji u najsuvremenijoj tvornici dodataka prehrani te se ispituju od strane neovisnih laboratorija. Sirovine se dobavljaju isključivo iz zemalja Europske unije. Svaki dobavljač sirovina kao i sama sirovina se temeljito provjeravaju prije nego se odobre za proizvodnju. Sljedivost, kvaliteta i dosljednost su tri uvjeta koje treba zadovoljiti svaki sastojak koji se odobri u proizvodnji The Protein Works proizvoda. Ovo je ono što razlikuje TPW od drugih te je sigurno da će svaki TPW proizvod zadovoljiti vaše potrebe i pružiti vam osjećaj apsolutnog zadovoljstva.

Dodatne informacije

Brandovi

The Protein Works

Okus

Čokolada, Jagoda, Vanilija

Pakiranje

2kg

Sastav

Čokolada

Vanilija

Način uzimanja

4 mjerice (120 g) razmutiti u 600 ml – 700 ml vode ili mlijeka smanjene masnoće. Uzimati prije, poslije treninga ili kao dodatan obrok u danu.
Također možete uzimati pola porcije (2 mjerice u 300 – 400 ml vode ili mlijeka smanjene masnoće) prije i poslije treninga ili kao dodatan obrok u danu.