Vegan Protein

179,00 kn

VEGAN PROTEIN je kombinacija 5 premium biljnih proteina, te ne sadrži nikakve mliječne sastojke niti sastojke životinjskog porijekla što ga čini pogodnim za vegane, vegetarijance i sve druge koji ne žele protein životinjskog porijekla.

Obriši

179,00 kn

Okus
This option is required
Čokolada
Clear selection
Proizvođač: The Protein Works
Pakiranje: 1kg
Okus: Čokolada
SKU: N/A Kategorije: , , ,

Opis

VEGAN PROTEIN

  • kombinacija 5 biljnih proteina
  • najkompletnija kombinacija biljnih proteina
  • zaslađeno sa Stevijom
  • doprinosi rastu i održavanju mišićne mase
  • premium kvaliteta
  • bez GMO sastojaka
  • BEZ umjetnih sladila, umjetnih boja i aroma
  • pogodno za vegane i vegetarijance

 

VEGAN PROTEIN je kombinacija 5 premium biljnih proteina, te ne sadrži nikakve mliječne sastojke niti sastojke životinjskog porijekla što ga čini pogodnim za vegane, vegetarijance i sve druge koji ne žele protein životinjskog porijekla. Ovaj proizvod sadrži isključivo prirodne arome i boje te je zaslađen sa Stevijom.

VEGAN protein sadrži sljedeće biljne proteine: sojin protein, suncokretov protein, protein konoplje, protein graška i protein smeđe riže.

VEGAN PROTEIN je potpuno čist te ne sadrži nikakva dodatna punila ili zgušnjivače već samo čiste sastojke biljnog porijekla  i probavne enzyme za bolju iskoristivost proteina.

VEGAN PROTEIN je proizveden u vrhunskoj suvremenoj tvornici u Velikoj Britaniji i sadrži isključivo sastojke premium kvalitete koji se provjeravaju od strane stručnjaka u The Protein Works što osigurava čistoću proizvoda.

Kako bi se dodatno osigurala čistoća proizvoda VEGAN PROTEIN se periodično ispituje od strane HFL* na WADA* zabranjene supstance. Ovo osigurava da svi sportaši koji se testiraju na zabranjene supstance mogu biti sigurni u kvalitetu i sigurnost proizvoda. Iz ovog razloga mnogi profesionalni sportaši kao i nogometni klub Everton uzimaju The Protein Works za svog službenog dobavljača sportske prehrane (HFL- najpriznatiji svjetski neovisni laboratorij za analizu hrane i dodataka prehrani na doping i druge zabranjene tvari. Laboratorij je akreditiran od WADA tj. World Anti-doping Agency, Svjetske anti-doping agencije).

Svi proizvodi The Protein Works (TPW) su proizvedeni u Velikoj Britaniji u najsuvremenijoj tvornici dodataka prehrani te se ispituju od strane neovisnih laboratorija. Sirovine se dobavljaju isključivo iz zemalja Europske unije. Svaki dobavljač sirovina kao i sama sirovina se temeljito provjeravaju prije nego se odobre za proizvodnju. Sljedivost, kvaliteta i dosljednost su tri uvjeta koje treba zadovoljiti svaki sastojak koji se odobri u proizvodnji The Protein Works proizvoda. Ovo je ono što razlikuje TPW od drugih te je sigurno da će svaki TPW proizvod zadovoljiti vaše potrebe i pružiti vam osjećaj apsolutnog zadovoljstva.

Dodatne informacije

Brandovi

The Protein Works

Okus

Čokolada

Pakiranje

1kg

Sastav

Način uzimanja

Jednu mjericu (30 g) razmutiti u 250-350 ml vode ili mlijeka smanjene masnoće. Uzimati 3 porcije na dan.