Whey protein 80

489,00 kn549,00 kn

WHEY PROTEIN 80 je najkvalitetniji protein sirutke na tržištu. WHEY PROTEIN 80 je nedenaturiran te ima najveću biološku vrijednost (BV) od bilo kojeg drugog poznatog proteina. WHEY PROTEIN 80 brzo opskrbljuje tvoje mišiće s vitalnim sastojcima za optimalne rezultate.

Obriši

489,00 kn549,00 kn

Okus
This option is required
Bez okusa Chocolate Silk Vanilija
Clear selection
Proizvođač: The Protein Works
Pakiranje: 4kg
Okus: Bez okusa, Chocolate Silk, Vanilija
SKU: N/A Kategorije: , ,

Opis

WHEY PROTEIN 80

  • Ultra čisti, premium protein sirutke
  • Mala količina ugljikohidrata i masnoća
  • Bogato s BCAA i glutaminom
  • Sadrži patentiranu enzimsku formulu AMINOGEN
  • Pomaže izgradnji mišićne mase, definiciji i oporavku
  • BEZ umjetnih boja i aroma, BEZ GLUTENA!
  • najbolji okus
  • dobitnik prestižne nagrade “Best Protein Of The Year” najvećeg engleskog časopisa za sport i prehranu “Functional Sports
    Nutrition”

 

WHEY PROTEIN 80 je najkvalitetniji protein sirutke na tržištu. WHEY PROTEIN 80 je nedenaturiran te ima najveću biološku vrijednost (BV) od bilo kojeg drugog poznatog proteina. WHEY PROTEIN 80 brzo opskrbljuje tvoje mišiće s vitalnim sastojcima za optimalne rezultate. Ovaj protein također sadrži patentirani sustav enzima, AMINOGEN, koji pomaže razgradnji proteina za bolju iskoristivost i apsorpciju u organizmu. WHEY PROTEIN 80 prirodno sadrži iznimno malu količinu masnoća, ugljikohidrata i laktoze te sadrži veliku količinu esencijalnih i neesencijalnih aminokiselina koje pomažu ugradnju proteina u mišiće poslije treninga i tjelovježbe.

WHEY PROTEIN 80 je proizveden iz premium koncentrata proteina sirutke sa preko 80% proteinskog sadržaja. Dobiven je postupkom hladne mikrofiltracije kako bi se dobio izuzetno čisti protein. Ovakav proces također omogućuje da protein ostane čist i u svom prirodnom stanju (nedenaturiran). Također, omogućuje da se prah lagano miješa te da ima glatku teksturu koji daju savršeni proteinski napitak.  WHEY PROTEIN 80 je bogat s aminokiselinama razgranatog lanca i glutaminom. Ovaj protein je idealan za izgradnju mišićne mase, definicije i oporavak.

WHEY PROTEIN 80 je dobitnik prestižne nagrade “Best Protein Of The Year” najvećeg engleskog časopisa za sport i prehranu “Functional Sports Nutrition” za najbolji protein u Velikoj Britaniji u žestokoj konkurenciji svih proizvođača proteina i sportske prehrane u Velikoj Britaniji.

WHEY PROTEIN 80 je proizveden u vrhunskoj suvremenoj tvornici u Velikoj Britaniji i sadrži isključivo prirodne boje i prirodne arome. U protein nisu dodani zgušnjivači i druga punila što osigurava čistoću proizvoda.

Kako bi se dodatno osigurala čistoća proizvoda WHEY PROTEIN 80 se periodično ispituje od strane HFL* na WADA* zabranjene supstance. Ovo osigurava da svi sportaši koji se testiraju na zabranjene supstance mogu biti sigurni u kvalitetu i sigurnost proizvoda. Iz ovog razloga mnogi profesionalni sportaši kao i nogometni klub Everton uzimaju The Protein Works za svog službenog dobavljača sportske prehrane (HFL- najpriznatiji svjetski neovisni laboratorij za analizu hrane i dodataka prehrani na doping i druge zabranjene tvari. Laboratorij je akreditiran od WADA tj. World Anti-doping Agency, Svjetske anti-doping agencije).

Svi proizvodi The Protein Works su proizvedeni u Velikoj Britaniji u najsuvremenijoj tvornici dodataka prehrani te se ispituju od strane neovisnih laboratorija. Sirovine se dobavljaju isključivo iz zemalja Europske unije. Svaki dobavljač sirovina kao i sama sirovina se temeljito provjeravaju prije nego se odobre za proizvodnju. Sljedivost, kvaliteta i dosljednost su tri uvjeta koje treba zadovoljiti svaki sastojak koji se odobri u proizvodnji The Protein Works proizvoda. Ovo je ono što razlikuje TPW od drugih te je sigurno da će svaki TPW proizvod zadovoljiti vaše potrebe i pružiti vam osjećaj apsolutnog zadovoljstva.

Dodatne informacije

Brandovi

The Protein Works

Okus

Bez okusa, Chocolate Silk, Vanilija

Pakiranje

4kg

Sastav

Način uzimanja

Jednu mjericu (25 g) razmutiti u 150 ml vode ili mlijeka smanjene masnoće. Uzimati 3 porcije na dan.