CFM® Nitro Protein 2 kg - vanilija

Proizvođač: Amix Nutrition

499,00 kn

CFM NITRO PROTEIN je najjači i najčišći proteinski proizvod na tržištu. Sadrži premium patentirani CFM izolat proteina sirutke (Glanbia nutritionals) i patentirane peptide ActiNOS® koji aktiviraju produkciju enzima sintaze dušikovog oksida (NO sintaza).

CFM® Nitro Protein
+sadrži 90% patentiranog CFM®izolata proteina sirutke
+sadrži Aminogen® i ActiNOS®
+sadrži probiotsku formula Lactospore®  
+brza apsorpcija svih aminokiselina
+odlična topljivost
+lagano probavljiv
+zaslađeno sa Stevijom i sukralozom
+BEZ LAKTOZE
+BEZ ASPARTAMA

CFM NITRO PROTEIN je najjači i najčišći proteinski proizvod na tržištu. Sadrži premium patentirani CFM izolat proteina sirutke (Glanbia nutritionals) i patentirane peptide ActiNOS® koji aktiviraju produkciju enzima sintaze dušikovog oksida (NO sintaza). ActiNOS® je jedinstveni kompleks peptida koji omogućuje visoku biološku vrijednost proteina te dostavu kompletnog spektra aminokiselina s najvećom koncentracijom BCAA (aminokiseline razgranatog lanca) i glutamina u mišićno tkivo.

CFM NITRO PROTEIN je dodatno obogaćen enzimatskim kompleksom Aminogen® koji omogućuje laganu i potpunu probavu proteina te probiotskom kulturom Lactospore® (“dobre” bakterije).

CFM NITRO PROTEIN je bez laktoze (što ga čini dobrim izborom za sve one koji su osjetljivi na laktozu-mliječni šećer) i bez aspartama te je zaslađen je sa Stevijom i sukralozom.
 
SASTAV
amix_cfm_nitro_proteini_outlet
 
NAČIN PRIMJENE
Jednu mjericu (35 g) razmutiti u 200 ml vode ili mlijeka smanjene masnoće. Uzimati 3 porcije na dan.
 
amix_cfm_nitro_proteini_outlet

Povezani proizvodiJoš bi vas moglo zanimati...