Najčešća pitanja i odgovori

Mogu li dobivati Protein bodove kada kupujem kao Gost tj. bez izrade korisničkog računa (bez registracije)?

Ovo nije moguće jer sustav nema gdje pripisati i pohraniti dobivene bodove. Dobiveni bodovi se jedino mogu pohraniti na korisničkom računu zbog čega je potrebno da ga izradite ako želite sudjelovati u programu vjernosti i koristiti popuste i pogodnosti.

U kojem roku mogu iskoristiti sakupljene bodove koje sam ostvario kroz kupovinu na web shopu?

Bodovi koje sakupljate prilikom kupovine na web shopu trebate iskoristiti u roku od 365 dana (1 godina). 10 dana prije isteka bodova Vam šaljemo obavijesni email.

Moram li unositi datum rođenja u detaljima svojeg korisničkog računa?

Ne morate. Ali ako ga ne unesete tada Vam ne možemo slati nagradnih 150 Protein bodova za svaki Vaš rođendan.

Mogu li kombinirati i zbrojiti popuste od Protein bodova i kupona?

Popusti se ne mogu kombinirati. Možete primijeniti samo jedan popust, tako da se odlučite za onaj koji Vam više odgovara. Uvijek možete iz košarice ukloniti kupon i primjeniti Protein bodove i obrnuto.

Da li se popusti od Protein bodova i kupona mogu primijeniti i na proizvode iz kategorija ``Vatrena ponuda`` i/ili ``XXL ponuda`` i/ili ``Super ponuda``?

Popusti koji se ostvaruju putem Protein bodova i kupona ne mogu se primijeniti na  proizvode koji se nalaze u kategorijama “Vatrena ponuda” i/ili “XXL ponuda” i/ili “Super ponuda”.
Tako npr. kada u košarici imate kombinaciju iznad navedenih artikala iz kategorija “Vatrena ponuda” i/ili “XXL ponuda” i/ili “Super ponuda” i onih koji nisu iz tih kategorija, tada će se popust od Protein bodova ili kupona primijeniti samo na artikle koji NISU iz kategorija “Vatrena ponuda” i/ili “XXL ponuda” i/ili “Super ponuda”.

Na koje proizvode mogu primijeniti popuste koje ostvarujem putem kupon kodova i/ili Protein bodova?

Popusti koji se ostvaruju putem Protein bodova i kupona mogu se primijeniti na sve artikle koji NISU u kategorijama “Vatrena ponuda”, “XXL ponuda” i “Super ponuda”.
Tako npr. kada u košarici imate kombinaciju artikala iz kategorija “Vatrena ponuda” i/ili “XXL ponuda” i/ili “Super ponuda” i onih koji nisu iz tih kategorija, tada će se popust od Protein bodova ili kupona primijeniti samo na artikle koji NISU iz kategorija “Vatrena ponuda” i/ili “XXL ponuda” i/ili “Super ponuda”.

Koji je maksimalan popust koji mogu ostvariti?

Maksimalan popust koji se može ostvariti ovisi od proizvoda do proizvoda i ukupnog iznosa košarice i kreće se do 30%. Na nekima se npr. može maksimalno ostvariti 15%, na nekima 20%, a na nekima 30%. Sustav uvijek primjenjuje maksimalno moguć popust po svakom proizvodu u ovisnosti o raspoloživim Protein bodovima na Vašem korisničkom računu.

Koja je vrijednost Protein boda?

Vrijednost svakih 10 Protein bodova kreće se do 30% u ovisnosti od proizvoda koji se nalaze u košarici i ukupnom iznosu košarice. Točan novčani iznos uštede koju ostvarujete s raspoloživim Protein bodovima uvijek je prikazan iznad košarice.

Kada će se Protein bodovi od narudžbe pripisati mojem korisničkom računu?

Bodovi od narudžbe se pripisuju korisničkom računu u trenutku evidentiranja uplate narudžbe. U slučaju uspješnog plaćanja karticama to je odmah, u slučaju plaćanja bankovnom uplatom to je u trenutku evidentiranja uplate, a u slučaju plaćanja pouzećem to je cca 3 dana nakon što ste platili dostavljaču.