INTEGRITET I ZNANJE
Integritet za nas znači biti iskren te imati čvrste moralne vrijednosti. Kada kupac od nas traži savjet tada mu predlažemo samo one proizvode koji će mu doista koristiti u postizanju zadanog cilja bez suvišnih prijedloga. Naše osoblje čine ljudi iz struke koji i sami imaju veliku strast prema tjelovježbi, dodacima prehrani i aktivnom životu. Među ostalim tu su i licencirani treneri i magistri farmacije koji će se potruditi da odgovore na svaki izazov koji stavite pred njih.

KVALITETA
U našoj trgovini i web shopu ćete naći samo vrhunske brandove i proizvode koji su certificirani po najstrožim kriterijima EU i SAD, a koji uključuju certifikate ISO 22000, HACCP, SCF 2000 i druge. Kako smo uvoznik i distributer svih brandova u našem shopu, jamčimo originalnost i najbolju cijenu svih proizvoda jer ih dobavljamo direktno od samih proizvođača.Svi proizvodi dolaze direktno s proizvodnih traka što za vas znači da dobivate proizvode s najboljim i najsvježijim rokom trajanja.
Svi proizvodi u ponudi su prijavljeni u program monitoringa RH i registrirani pri Ministarstvu zdravlja RH.

U našoj ponudi su dodaci prehrani za opću populaciju i sportska prehrana koji su garantirano bez zabranjenih tvari koje se nalaze na popisu WADA (World Anti-Doping Agency – Svjetska Anti-doping agencija), te svaki natjecateljski sportaš može biti siguran da njegov njegov trud i napor neće biti uzaludan.

Kada kupac obavi kupnju kod nas može biti siguran u kvalitetu, zdravstvenu ispravnost i točnost navoda na deklaraciji svakog proizvoda.

USLUGA
Cijenimo naše kupce i klijente i sretni smo kada izaberete upravo nas za svoj izvor kvalitetnih dodataka prehrani. Također, znamo da svi mi mukotrpno radimo za novac i da nam ne pada s neba. Zato nudimo beskompromisnu uslugu što znači da niti jedan upit ne ostaje neodgovoren, te niti jedan izazov koji se postavlja pred nas ne ostaje neriješen.

MALOPRODAJNA PRODAVAONICA “PROTEINI OUTLET”

Ponedjeljak - Petak09:00h - 20:00h
Subota09:00h - 15:00h
Nedjeljom i blagdanima ne radimo

WEB SHOP “PROTEINI OUTLET”
Naš web shop možete naći na internet adresi:

Naslovnica


Web shop radi 24h tako da svoje narudžbe možete uputiti u bilo koje vrijeme.
Tagovi: BigMan Nutrition Hrvatska (Zagreb), The Protein Works Hrvatska (Zagreb), Amix Nutrition Hrvatska (Zagreb), Prolabs Nutrition Hrvatska (Zagreb), Gymbeam Hrvatska (Zagreb), Optimum Nutrition Hrvatska (Zagreb), Galvanize Nutrition Zagreb (Hrvatska), proteini, proteini za sportaše

PRAVNI PODACI

Matični broj: 3969959
OIB: 30856813716
Registarski sud: Trgovački sud u Zagrebu
Tvrtka: SANEA, unutarnja i vanjska trgovina i zastupstva, d.o.o.
Skraćeni naziv : SANEA d.o.o.
Sjedište: Zagreb, Koledinečka 1
Pravni oblik: društvo s ograničenom odgovornošću
Temeljni kapital: 20.000,00 kuna – uplaćen u cjelosti
Žiro-račun Zagrebačka banka 2360000-1101293014

IBAN HR8423600001101293014