100% Professional Whey

66,30  (499,54 kn)

Cijena za j.m.: 33.15€/kg (249.77kn/kg)

100% PROFESSIONAL WHEY sadrži isključivo najčistiji, najzdraviji, najbolje topiv i ne-denaturirani protein sirutke. Protein sirutke u ovom proizvodu dobiven je procesom mikro-filtracije na niskim temperaturamakako bi se sačuvale sve vrijednosti prirodnog proteina sirutke.

66,30  (499,54 kn)

Okus
Odabir je obavezan
Izaberi
Čokolada
Clear selection
TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK
Tumač cijena: Pogledaj ovdje
Proizvođač: Bigman Nutrition
Pakiranje: 2kg
Okus: Čokolada
SKU: N/A Kategorije: , ,

100% Professional Whey

  • 100% ARLA (Danska) whey koncentrat
  • instant miješanje
  • odličan okus
  • superioran sastav aminokiselina
  • BEZ aspartama, umjetnih aroma, umjetnih boja, punila i zgušnjivača

 

100% PROFESSIONAL WHEY sadrži isključivo najčistiji, najzdraviji, najbolje topiv i ne-denaturirani protein sirutke. Protein sirutke u ovom proizvodu dobiven je procesom mikro-filtracije na niskim temperaturamakako bi se sačuvale sve vrijednosti prirodnog proteina sirutke. Biološka vrijednost je samim time sačuvana te je zadržan odličan aminokiselinski profil ovog proteina.

100% PROFESSIONAL WHEY je kreiran na način da povećava sintezu proteina te na sadrži aspartam.Proizvod je dodatno obogaćen probavnim enzimima što osigurava potpunu probavu proteina te ne pada teško na želudac i probavu, ne stvara vjetrove niti nadutost.

100% PROFESSIONAL WHEY sadrži visokovrijedne sastojke i bioaktivne molekule. Alfa laktalbumin sadrži protein, beta laktoalbumin sadrži imunoglobulin i aktivne peptide BCAA (aminokiseline razgranatog lanca: L-leucin, L-izoleucin i L-valin).Također sadrži mnoge esencijalne aminokiseline koje organizam ne može sam proizvesti. Aminokiseline imaju važnu ulogu u zaštiti mišića i mišićnom rastu te u oporavku mišićnog tkiva nakon intenzivnih treninga. Ovaj proizvod također sadrži puno aminokiseline L-glutamin koja je potrebna za dobar oporavak.

BigMan Nutrition je certificiran s ISO 22000 i HACCP certifikatima što garantira vrhunsku kvalitetu proizvoda.

Dodatne informacije

Brandovi

Bigman Nutrition

Okus

Čokolada

Pakiranje

2kg

Sastav

Način Uzimanja

NAČIN PRIMJENE
1 mjericu (30g) zamiješati u 200ml vode ili mlijeka.

Pitanja i odgovori

1. Što je 100% Professional Whey ?
100% Professional Whey je ukusan i zdrav proteinski shake proizveden od 100% čistog koncentrata proteina sirutke.

2. Što čini 100% Professional Whey boljim od konkurentnih proizvoda ?
100% Professional Whey sadrži isključivo najčišći, najzdraviji, najbolje topiv i ne-denaturirani protein sirutke. Mnogi drugi proizvođači koriste protein sirutke loše kvalitete koji ima neugodan miris, loš okus, slabu topivost i koji stvara probavne smetnje.

3. Što je denaturirani protein ?
Denaturirani protein ima karakteristike koje su promijenjene u odnosu na izvorni protein. Ova promjena može biti uvjetovana povišenom temperaturom, enzimskim ili kemijskim reakcijama. Ovakav protein također ima nižu biološku vrijednost.

4. Sa čime treba miješati 100% Professional Whey ?
100% Professional Whey ima odličan okus u vodi kao i mlijeku. Pokušajte obje varijante i odaberite ono što vam se više sviđa.

5. Koliko vode ili mlijeka moram primjeniti ?
30 g 100% Professional Whey zamiješajte s 200 ml vode ili mlijeka. Mlijeko sadrži dodatne kalorije što moraju uzeti u obzir oni koji pokušavaju skinuti kilograme.

6. Koliko često moram popiti shake ?
Shake možete popiti od 2 do 3 puta na dan što ovisi o potrebi za proteinima i drugoj prehrani. Najbolja vremena za uzimati protein su odmah nakon treninga, ujutro na prazan želudac i neposredno prije spavanja.

7. Tko treba piti 100% Professional Whey ?
Svatko tko želi povećati unos visoko kvalitetnog proteina u svojoj prehrani, posebno se to odnosi na sportaše i aktivne pojedince.