CARNITINA 1000 mg

129,00 kn (17,12 €)

L-Carnitine (l-karnitin) je spoj koji je prirodno prisutan u organizmu a nastaje spajanjem dviju aminokiselina i to l-lizina i l-metionina. U stanicama organizma l-karnitin ima ulogu prenosica masnih kiselina iz staničnog citosola u mitohondrije (energetske centrale svake stanice) tijekom razgradnje masnoća pri čemu dolazi do stvaranja metaboličke energije (ATP-a)…

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK
Proizvođač: Prolabs
Pakiranje: 90 tableta
Okus: Nije primjenjivo
Kategorije: , ,

CARNITINA

  • 100% L-karnitin
  • prenosi masne kiseline u mitohodrije gdje se sagorijevaju za energiju
  • 1000 mg po tableti
  • BEZ umjetnih boja i aroma
  • BEZ ASPARTAMA

 

L-Carnitine (l-karnitin) je spoj koji je prirodno prisutan u organizmu a nastaje spajanjem dviju aminokiselina i to l-lizina i l-metionina. U stanicama organizma l-karnitin ima ulogu prenosica masnih kiselina iz staničnog citosola u mitohondrije (energetske centrale svake stanice) tijekom razgradnje masnoća pri čemu dolazi do stvaranja metaboličke energije (ATP-a) u ciklusu limunske kiseline (Krebsov ciklus).Prirodno se l-carnitine može naći u većim količinama u crvenom mesu i mliječnim proizvodima.

L-karnitin je korisno uzimati kao pomoć pri mršavljenju.

CARNITINA ne sadrži nikakve GMO sastojke niti sastojke koji su zabranjeni od strane Svjetske Anti-Doping Agencije (WADA) tako da je siguran za uzimanje svim natjecateljskim sportašima.

Dodatne informacije

Brandovi

Prolabs

Okus

Nije primjenjivo

Pakiranje

90 tableta

Sastav

Način primjene

1 tabletu popiti 30 minuta prije treninga.