Creatine Monohydrate kapsule

21,60  (162,75 kn)

Cijena za j.m.: 0.1€/kom (0.75kn/kom)

U sportskom svijetu dodataka prehrani kreatin monohidrat (creatine monohydrate) zauzima istaknuto mjesto. On je jedan od najispitivanijih i najproučavanijih tvari, te iza kreatina u obliku monohidrata postoji više od 200 studija.

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK
Tumač cijena: Pogledaj ovdje
Proizvođač: Amix Nutrition
Pakiranje: 220 kapsula
Okus: Nije primjenjivo
SKU: AMX CreatMono220kaps Kategorije: , , ,

Creatine Monohidrat u kapsulama

  • 100% premium čisti kreatin monohidrat
  • 800 mg kreatina po kapsuli
  • super fina mikronizirana formula
  • povećava snagu i volumen mišićnih stanica
  • laboratorijski ispitan HPLC metodom
  • BEZ umjetnih boja i aroma

U sportskom svijetu dodataka prehrani kreatin monohidrat (creatine monohydrate) zauzima istaknuto mjesto. On je jedan od najispitivanijih i najproučavanijih tvari, te iza kreatina u obliku monohidrata postoji više od 200 studija.Za kreatin je potvrđeno da povisuje tjelesne performanse u uzastopnim kratkotrajnim vježbama visokog intenziteta, što znači da se najveća korist može očekivati u sportovima koji zahtjevaju kratkotrajnu, eksplozivnu i ponavljajuću kontrakciju mišića poput bodybuildinga, fitnessa, trčanja na kratke staze (sprint), skoka u vis, drugih atletskih disciplina, plivanja, hrvanja, borilačkih sportova itd. Znači svatko tko se bavi sportom koji traži puni angažman mišićnih vlakana može imati koristi od uvrštavanja kreatin monohidrata kao dodatka u svoj plan prehrane.

Kreatin se i prirodno nalazi u organizmu te se u manjim količinama nalazi u različitim namirnicama životinjskog porijekla poput crvenog mesa. U organizmu se kreatin najviše nalazi u mišićima (čak 95%).

Mikronizirani oblik kreatina za razliku od “običnog” kreatina ima oko 20 puta manji promjer čestica. Ovo znači da će se bolje miješati u bilo kojem napitku i otopiti, a osnovni preduvjet da se nešto apsorbira u organizam je da se otopi, stoga se od mikroniziranog oblika može očekivati bolja apsorpcija i učinak.

Dodatne informacije

Brandovi

Amix Nutrition

Okus

Nije primjenjivo

Pakiranje

220 kapsula

Sastav

Način primjene

Uzeti 3 kapsule 30-45 minuta prije fizičke aktivnosti na prazan želudac.