Apicomplex Petrović

23,76  (179,02 kn)

Cijena za j.m.: 52.8€/kg (397.82kn/kg)

Najpoznatiji proizvod od Radovana Petrovića već više od 50 godina koji u potpunosti potvrđuje izreku žličica meda je žličica zdravlja!

Nema na zalihi

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK
Tumač cijena: Pogledaj ovdje
Proizvođač: Radovan Petrović
Pakiranje: 450g
Okus: Prirodan
SKU: RP ApiComplex450g Kategorije: , , , , ,

Apicomplex Petrović

  • prirodan med iz hrvatskih košnica
  • sadrži cvjetni prah koji je bogat vitaminima, mineralima, proteinima, lipidima, aminokiselinama
  • sadrži vitamin C koji doprinosi normalnoj funkciji imunološkog sustava
  • prirodna superhrana
  • bez konzervansa
  • 100% prirodni sastojci

 

Najpoznatiji proizvod od Radovana Petrovića već više od 50 godina koji u potpunosti potvrđuje izreku žličica meda je žličica zdravlja!
Velika količina prisutnog cvjetnog praha koji sadrži obilje vitamina i minerala, aminokiseline i enzime, djeluje stimulirajuće na organizam, te potiče njegov razvoj i samoobranu od infekcija. Izuzetna učinkovitost postiže se apsorpcijom svih aktivnih sastojaka u organizam prirodnim putem kao kod svakodnevne prehrane, a med se može koristiti vremenski neograničeno razdoblje.

Vitamin C koji doprinosi normalnoj funkciji imunološkog sustava, utječe na smanjenje umora i iscrpljenosti, dodatno obogaćuje ovaj proizvod i upotpunjuje njegov blagotvoran učinak na imunološki sustav.

Primjena se preporuča kod psiho-fizičke iscrpljenosti kod odraslih. Kod djece, mješavina se prvenstveno primjenjuje kao prirodni imunostimulator.
Preporučujemo korištenje kod zdravih osoba za održanje zdravlja, te kod iscrpljenih osoba za obnovu organizma. Također pomaže kod intenzivnih napora u svakodnevnici, kao i kod sportaša, te poslovno angažiranih ljudi da nadopune potrošeno kroz svakodnevni napor. Sportaši uz korištenje našeg meda zasigurno mogu uspješnije i brže eliminirati psihofizičke zamore i iscrpljenost.

Radovan Petrović – 60 godina tradicije

Radovan Petrović – strastveni pčelar je 1955. godine započeo sa proizvodnjom ljekovitih mješavina pčelinjih proizvoda i tako postao začetnik apiterapije na ovim prostorima te osnivač Pčelarske centrale.

“Koristimo isključivo hrvatski med, propolis, cvjetni prah, vosak i matičnu mliječ, a u Gourmet medovima voće, povrće i začinsko bilje najbolje kvalitete.
Svi naši proizvodi su 100% prirodni, bez aditiva, konzervansa, poboljšivača okusa, umjetnih boja i sličnih sintetskih dodataka.”

Dodatne informacije

Brandovi

Radovan Petrović

Okus

Prirodan

Pakiranje

450g

Sastav

Način primjene

Djeca od 1 do 2 god: 2 puta dnevno po 1 malu kavenu žličicu.
Djeca od 2 do 16 god: 2 puta dnevno po 1 čajnu žličicu.
Odrasli: 2 do 3 puta dnevno po 1 čajnu žličicu.

Uzimati poslije jela.