Green Day Probio FORTE

24,50 

Cijena za j.m.: 0.41€/kom

GREEN DAY – Probio FORTE predstavlja snažnu formulu koja sadrži 7 sojeva probiotskih bakterija.

Na zalihi

Tumač cijena: Pogledaj ovdje
Proizvođač: Amix Nutrition
Pakiranje: 60 kapsula
Okus: Nije primjenjivo
SKU: AMX GDayProBioForte60kaps Kategorije: , , , ,

Green Day – Probio FORTE

  • sadrži patentirani probiotički soj DE111
  • sadrži 5,75 milijardi jedinica probiotika
  • sadrži 7 sojeva probiotskih bakterija
  • podržava rast “dobrih” bakterija u crijevima
  • podržava dobru probavu
  • BEZ GMO organizama, BEZ laktoze
  • pogodno za vegane

GREEN DAY – Probio FORTE predstavlja snažnu formulu koja sadrži 7 sojeva probiotskih bakterija. Probiotici su tzv. “dobre” bakterija te se nalaze u našim crijevima u kojima ih ima oko 100 trilijuna što je oko 10 puta više nego što ima stanica u ljudskom tijelu.

Ove “dobre” bakterije pomažu očuvati populaciju probiotika u našim crijevima te pomažu probavi hrane, a naročito masnoća i kompleksnih ugljikohidrata.

Važno je uočiti da nisu svi probiotici jednaki te da nemaju svi sposobnost preživljavanja prolaza kroz želučanu kiselinu da bi dospjeli u crijeva. GREEN DAY – Probio FORTE sadrži patentirani soj probiotika DE111 (Bacillus subtilis) koji ima sposobnost preživljavanja prolaza kroz želučanu kiselinu te uspješno naseljavanje crijeva gdje pomože očuvati populaciju “dobrih” bakterija u crijevima što podržava dobru “formu” našeg probavnog sustava te pomaže očuvanju barijerne uloge naših crijeva što je izuzetno bitno za dobrobit cijelog organizma jer se na taj način organizam štiti od ulaska različitih “loših” bakterija.

 

GREEN DAY – Probio FORTE dolazi u vegetarijanskim kapsulama (kapsule su na biljnoj bazi) zbog čega su pogodne za vegane i vegetarijance. Kapsule također ne sadrže GMO sastojke niti laktozu.

Dodatne informacije

Brandovi

Amix Nutrition

Okus

Nije primjenjivo

Pakiranje

60 kapsula

Sastav

Način uzimanja

Uzeti 1 kapsulu na dan s hranom.