Hyal 250

149,00 kn (19,78 €)

Hyal 250 (Hijaluronska kiselina) 250 mg
HYAL 250 sadrži čistu hijaluronsku kiselinu. Hijaluronska kiselina je polisaharid visoke molekularne težine i prirodno je prisutna kod čovjeka u vezivnom tkivu i organima poput kože, sinovijalne tekućine (tekućina koja obavija zglobove i podmazuje ih), krvnim žilama, serumu, mozgu, hrskavici I drugim tkivima. Najveća koncentracija hijaluronske kiseline je u zglobnoj tekućini (sinovijalna tekućina).
Viskozitet (gustoća) zglobne tekućine ovisi o koncentraciji hijaluronske kiseline u njoj te ona služi za “podmazivanje” zglobova i na taj način smanjuje trenje i olakšava kretnje zgloba.

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK
Proizvođač: Prolabs
Pakiranje: 40 tableta
Okus: Nije primjenjivo
Kategorije: , , ,

HYAL 250

  • sadrži čistu hijaluronsku kiselinu
  • 250 mg hijaluronske kiseline po tableti
  • prirodno se nalazi u hrskavici zglobova i zglobnoj tekućini
  • za aktivne osobe
  • hrani vaše zglobove
  • BEZ umjetnih boja i aroma

 

HYAL 250 sadrži čistu hijaluronsku kiselinu. Hijaluronska kiselina je polisaharid visoke molekularne težine i prirodno je prisutna kod čovjeka u vezivnom tkivu i organima poput kože, sinovijalne tekućine (tekućina koja obavija zglobove i podmazuje ih), krvnim žilama, serumu, mozgu, hrskavici I drugim tkivima.

Najveća koncentracija hijaluronske kiseline je u zglobnoj tekućini (sinovijalna tekućina).
Viskozitet (gustoća) zglobne tekućine ovisi o koncentraciji hijaluronske kiseline u njoj te ona služi za “podmazivanje” zglobova i na taj način smanjuje trenje i olakšava kretnje zgloba.

Više stručnih naučnih studija o hijaluronskoj kiselini možete vidjeti na ovom linku:
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4729158/

HYAL 250 ne sadrži nikakve GMO sastojke niti sastojke koji su zabranjeni od strane Svjetske Anti-Doping Agencije (WADA) tako da je siguran za uzimanje svim natjecateljskim sportašima.

Dodatne informacije

Brandovi

Prolabs

Okus

Nije primjenjivo

Pakiranje

40 tableta

Sastav

Način uzimanja

1-2 kapsule na dan uzeti s čašom vode.