Liquid chalk (tekuća kreda)

10,00 

Cijena za j.m.: 40€/l

LIQUID CHALK (TEKUĆA KREDA) sadrži jedinstvenu formulaciju magnezijevog karbonata koji se suši u roku nekoliko sekundi te smanjuje znojenje, pojačava snagu stiska te smanjuje klizavost.

Na zalihi

Tumač cijena: Pogledaj ovdje
Proizvođač: Ostrovit
Pakiranje: 250ml
Okus: Nije primjenjivo
SKU: OST LiqChalk250ml Kategorije: ,

Liquid Chalk (tekuća kreda, magnezij za ruke)

  • tekuća kreda
  • pojačava snagu stiska
  • smanjuje znojenje
  • ne ostavlja mrlje na odjeći i opremi
  • lagana primjena

 

LIQUID CHALK (TEKUĆA KREDA) sadrži jedinstvenu formulaciju magnezijevog karbonata koji se suši u roku nekoliko sekundi te smanjuje znojenje, pojačava snagu stiska te smanjuje klizavost.

Ovaj proizvod možete zamisliti kao rukavice u tekućem obliku. Ne samo da se lagano nanosi već nemamo stalne poteškoće kao kod npr. standardnih rukavica poput konstantnog ponovnog zatezanja i podešavanja. Ova jedinstvena formulacija je izrazito svestrana te je prikladna za sve sportove, treninge ili aktivnosti u kojima je stisak od izrazitog značaja. Neki od sportova u kojima je primjerena primjena tekuće krede su dizanje utega, penjanje po stijenama (free climbing), ragbi, gimnastika, atletika itd..

Za razliku od krede u prahu ova formulacija ne ostavlja nikakve mrlje na odjeći ili na opremi za vježbanje, dovoljno je jedno nanošenje za cijeli trening, a lagano se ispire običnim sapunom i vodom.

Dodatne informacije

Brandovi

Ostrovit

Okus

Nije primjenjivo

Pakiranje

250ml

Sastav

Sastojci: magnezijev karbonat, alkohol etanol, rozin, hidroksipropil celuloza.

Način primjene

Nanesite na ruke ili noge prema potrebi. Nakon uporabe proizvod isperite sapunom i vodom. Prije prve primjene nanesite tekuću kredu na malo područje kože kako biste provjerili kožnu reakciju. Ako dođe do nadražaja kože, prekinite primjenu i obilno isperite ostatke proizvoda sapunom i hladnom vodom.

Upozorenje

SAMO ZA VANJSKU PRIMJENU! Ne preporučuje se nanošenje na oštećenu kožu. Nije za oralnu primjenu. Ne koristiti ako ste preosjetljivi na bilo koji od sastojaka proizvoda.