Liquid chalk (tekuća kreda)

10,50 

Cijena za j.m.: 42€/l

LIQUID CHALK (TEKUĆA KREDA) sadrži jedinstvenu formulaciju magnezijevog karbonata koji se suši u roku nekoliko sekundi te smanjuje znojenje, pojačava snagu stiska te smanjuje klizavost.

Na zalihi

Tumač cijena: Pogledaj ovdje
Proizvođač: GymBeam
Pakiranje: 250ml
Okus: Nije primjenjivo
SKU: GB LiqChalk250ml Kategorije: ,

Liquid Chalk (tekuća kreda, magnezij za ruke)

  • tekuća kreda
  • pojačava snagu stiska
  • smanjuje znojenje
  • ne ostavlja mrlje na odjeći i opremi
  • lagana primjena

 

LIQUID CHALK (TEKUĆA KREDA) sadrži jedinstvenu formulaciju magnezijevog karbonata koji se suši u roku nekoliko sekundi te smanjuje znojenje, pojačava snagu stiska te smanjuje klizavost.

Ovaj proizvod možete zamisliti kao rukavice u tekućem obliku. Ne samo da se lagano nanosi već nemamo stalne poteškoće kao kod npr. standardnih rukavica poput konstantnog ponovnog zatezanja i podešavanja. Ova jedinstvena formulacija je izrazito svestrana te je prikladna za sve sportove, treninge ili aktivnosti u kojima je stisak od izrazitog značaja. Neki od sportova u kojima je primjerena primjena tekuće krede su dizanje utega, penjanje po stijenama (free climbing), ragbi, gimnastika, atletika itd..

Za razliku od krede u prahu ova formulacija ne ostavlja nikakve mrlje na odjeći ili na opremi za vježbanje, dovoljno je jedno nanošenje za cijeli trening, a lagano se ispire običnim sapunom i vodom.

GYMBEAM je Njemački brand koji predstavlja novi moment i kvalitetu u svijetu dodataka prehrani. U njega su ugrađeni njemačka precizna tehnologija u kombinaciji sa sirovinama i sastojcima porijeklom isključivo iz EU zemalja.

Dodatne informacije

Brandovi

GymBeam

Okus

Nije primjenjivo

Pakiranje

250ml

Sastav

Magnezijev karbonat, alkohol, zgušnjivač, miris

Način primjene

Nanesite na ruke ili noge prema potrebi. Nakon uporabe proizvod isperite sapunom i vodom. Prije prve primjene nanesite tekuću kredu na malo područje kože kako biste provjerili kožnu reakciju. Ako dođe do nadražaja kože, prekinite primjenu i obilno isperite ostatke proizvoda sapunom i hladnom vodom.

Upozorenje

SAMO ZA VANJSKU PRIMJENU! Ne preporučuje se nanošenje na oštećenu kožu. Nije za oralnu primjenu. Ne koristiti ako ste preosjetljivi na bilo koji od sastojaka proizvoda.