Long 80 MultiProtein

34,30 

Cijena za j.m.: 34.3€/kg

LONG 80 MULTIPROTEIN je ukusan protein koji sadrži bjelančevine iz whey protein koncentrata, izolata i hidrolizata (75% proteinskog sadržaja), micelarnog kazeina (20% proteinskog sadržaja) i bjelanjka jaja (5% proteinskog sadržaja).

34,30 

Okus
Odabir je obavezan
Izaberi
Čokolada
Clear selection
Tumač cijena: Pogledaj ovdje
Proizvođač: Extrifit
Pakiranje: 1kg
Okus: Čokolada
SKU: N/A Kategorije: , , ,

LONG 80 MULTIPROTEIN

 • sadrži čisti koncentrat, izolat i hidrolizat proteina sirutke (whey)
 • sadrži micelarni kazein
 • sadrži protein bjelanjka jaja
 • sadrži 23g proteina po mjerici
 • zadržane sve proteinske frakcije whey proteina
 • postepeno oslobađanja zahvaljujući više proteinskih izvora
 • sadrži probavne enzime
 • doprinosi povećanju mišićne mase
 • doprinosi održavanju mišićne mase
 • odličan okus, 100% lagano miješanje
 • BEZ ASPARTAMA

 

LONG 80 MULTIPROTEIN je ukusan protein koji sadrži bjelančevine iz whey protein koncentrata, izolata i hidrolizata (75% proteinskog sadržaja), micelarnog kazeina (20% proteinskog sadržaja) i bjelanjka jaja (5% proteinskog sadržaja).

Sadrži instantiziran koncentrat proteina sirutke (WPC80) dobiven hladnim postupkom koji jamči najčišći protein i visoku biološku vrijednost. Ovakav protein se brzo i potpuno probavlja i apsorbira u organizmu te sa svojim visokim udjelom BCAA (aminokiseline razgranatog lanca) i glutaminom zaustavlja kataboličke procese te potiče anaboličke procese tj. sintezu proteina i izgradnju mišićnog tkiva. Također ova formula sadrži i najkvalitetniji izolat whey proteina CFM90. Pored ovoga u ovu formulaciju je uključen i hidrolizat proteina sirutke s različitim stupnjevima hidrolize te micelarni kazein i protein bjelanjka jaja.

LONG 80 MULTIPROTEIN je također bogat s esencijalnim aminokiselinama (EAA) što je posebno važno za izgradnju, održavanje i oporavak mišićnog tkiva.

LONG 80 MULTIPROTEIN sadrži i probavne enzime koji poboljšavaju iskoristivost whey proteina.

Glavna prednost LONG 80 MULTIPROTEINa je postepeno oslobađanje aminokiselina iz proteina zbog sadržaja proteina iz različitih izvora što omogućuje dulju opskrbu mišića s nutrijentima koje treba za oporavak i izgradnju.

Ovaj protein se odlično miješa bez grudica te sadrži nizak udio laktoze zbog čega ne uzrokuje napuhavanje ili druge probavne smetnje.

Sve ovo je još zaokruženo s odličnim kremastim okusima.

Brand Extrifit je generalni partner i sponzor češke bodybuilding federacije čime je postao jedan od brandova koji je omiljen među profesionalnim natjecateljima. Extrifit je tako postao sinonim za kvalitetne proizvode koji podržavaju sve sportske ciljeve.

Dodatne informacije

Brandovi

Extrifit

Okus

Čokolada

Pakiranje

1kg

Sastav

 

Način uzimanja

Jednu mjericu (30 g) razmutiti u 200 ml vode ili mlijeka smanjene masnoće. Uzimati 3 porcije na dan.