Loose chalk (kreda u prahu)

11,90 

Cijena za j.m.: 23.8€/kg

Loose Chalk (kreda u prahu)

LOOSE CHALK (kreda u prahu) je praktičan magnezij u obliku praha, koji vam je poznat kao sportska kreda ili kreda za teretanu.

Na zalihi

Tumač cijena: Pogledaj ovdje
Proizvođač: Power System
Pakiranje: 500g
Okus: Nije primjenjivo
SKU: PS LooseChalk500g Kategorije: ,

Loose Chalk (kreda u prahu, magnezij za ruke)

  • kreda u prahu
  • pojačava snagu stiska
  • smanjuje znojenje
  • lagana primjena

 

LOOSE CHALK (kreda u prahu) je praktičan magnezij u obliku praha, koji vam je poznat kao sportska kreda ili kreda za teretanu.

Služi za poboljšanje i jačanje gripa, zahvaljujući kojoj ćete moći uživati u pravilnom, ali u isto vrijeme sigurnom treningu. Njezina glavna značajka je da savršeno apsorbira vlagu i uklanja znoj, što stvara trenje između prstiju.

Osim što će vas vjerno pratiti u treningu s teškim utezima, pomoći će vam da se bolje snalazite u CrossFitu ili planinarenju.

Dodatne informacije

Brandovi

Power System

Okus

Nije primjenjivo

Pakiranje

500g

Sastav

Sastojci: 100% magnezijev karbonat.

Način primjene

Nanesite na ruke ili noge prema potrebi. Nakon uporabe proizvod isperite sapunom i vodom. Prije prve primjene nanesite tekuću kredu na malo područje kože kako biste provjerili kožnu reakciju. Ako dođe do nadražaja kože, prekinite primjenu i obilno isperite ostatke proizvoda sapunom i hladnom vodom.

Upozorenje

SAMO ZA VANJSKU PRIMJENU! Ne preporučuje se nanošenje na oštećenu kožu. Nije za oralnu primjenu. Ne koristiti ako ste preosjetljivi na bilo koji od sastojaka proizvoda.