Spirulina (organska)

12,40 

Cijena za j.m.: 0.02€/kom

Spirulina (organska) 500mg
Spirulina je alga, i vodi se kao jedna od najkvalitetnijih namirnica na planetu.

Na zalihi

Tumač cijena: Pogledaj ovdje
Proizvođač: NutriGOLD
Pakiranje: 500 tableta
Okus: Nije primjenjivo
SKU: NG Spiru_tabl500kom Kategorije: , , , , ,

Spirulina tablete

  • 100% organski proizvod
  • izvor proteina, aminokiselina, vitamina i minerala
  • izvor klorofila
  • pogodno za vegane i vegetarijance

 

Spirulina je alga, i vodi se kao jedna od najkvalitetnijih namirnica na planetu. Dobro je poznata po visokoj razini antioksidanta, ali i kao bogat izvor proteina. Proteini u spirulini sadrže svih devet esencijalnih amino kiselina (onih koje dobivamo samo kroz hranu). Spirulina također sadrži ne mali broj vitamina i minerala u velikim i visoko koncentriranim količinama. Stoljećima ju je civilizacija Azteka kultivirala i upotrebljavala za prehranu, a danas se smatra centralnim sastojkom u nekoliko azijskih kultura prehrane. Iako može rasti u prirodnom okružju, većina se uzgaja u kontroliranom okruženju u komercijalne svrhe.

Spirulina se replicira fotosintezom, izvlačeći tako energiju iz svjetla. Produkt toga je klorofil, supstanca koja biljke čini zelenima. Kad su u pitanju nutrijenti, klorofil je izuzetno koristan. Drugi pigment u Spirulini je fikocijanin.

Proteinski sastav Spiruline čini je popularnom kod profesionalnih i rekreativnih sportaša. Od jednake je važnosti i njezin vitaminski sastav. Bogata je vitaminom A, vitaminom B1, vitaminom B2, vitaminom B6, vitaminom B9, vitaminom C, vitaminom D i vitaminom E.

Dodatne informacije

Brandovi

NutriGOLD

Okus

Nije primjenjivo

Pakiranje

500 tableta

Sastav

100% organska spirulina (500 mg tablete)

Način uzimanja

Uzeti 3-5 tableta dva puta dnevno.