Program vjernosti – Proteini VIP klub

Program vjernosti na web shopu
Program vjernosti Vam donosi popuste na kupovinu, akcijske kupone, rođendanske kupone i druge pogodnosti.
Za sudjelovanje u programu vjernosti morate izraditi svoj korisnički račun (registrirati se), što možete učiniti klikom na donji gumb “Učlani se” ili klikom u gornji desni kut stranice “Registrirajte se”.
Kreiranjem korisničkog računa dobivate 100 Protein bodova koje možete odmah zamijeniti za popuste.

Dodatno ako u svojem korisničkom računu upišete datum rođendana, tada za svaki rođendan dobivate dodatnih 150 Protein bodova (datum rođendana možete upisati unutar svojeg korisničkog računa klikom na opciju “Detalji računa”).

Kako koristiti Protein bodove?

Prilikom kupovine na web shopu za svaki kupljeni proizvod dobivate Protein bodove. Sa sakupljenim Protein bodovima možete umanjiti iznos košarice i tako ostvariti popuste i uštede!
Iznos protein bodova koje dobivate za svaki proizvod naveden je na stranici proizvoda ispod gumba “Dodaj u košaricu” (vidi sliku ispod):

Korištenjem Protein bodova možete ostvariti popuste do 30%.
Protein bodove možete zamijeniti s popustima u pregledu košarice i kod unosa podataka za dostavu i plaćanje na način da kliknete na opciju “Primjeni bodove” (vidi sliku ispod):
Protein bodove možete i ukloniti iz košarice klikom na opciju “Ukloni”.
Unutar korisničkog računa možete vidjeti sve svoje kupovine i koliko ste bodova zaradili prilikom kupovine tj. potrošili prilikom kupovine.
Zarađeni Protein bodovi biti će dodijeljeni Vašem korisničkom računu u trenutku kada status narudžbe bude “Završeno” (vidi sliku ispod). Svaka narudžba poprima ovaj status nakon evidentirane uplate.

Stanje Protein bodova možete uvijek vidjeti na svojem korisničkom profilu klikom na opciju “Protein bodovi” (vidi sliku ispod):

Protein bodove možete iskoristiti u roku od 365 dana tj. 1 godine.
Nije potrebno da pamtite rokove jer ćemo Vam poslati obavijesni email 10 dana prije isteka Protein bodova.
Kuponi za popuste
Kupone za popuste upisujete u predviđeno polje kod pregleda košarice ili alternativno kod pregleda podataka o dostavi i načinu plaćanja.
Nagradne kupone možete i ukloniti iz košarice klikom na opciju “Ukloni”.

Najčešća pitanja i odgovori

Mogu li dobivati Protein bodove kada kupujem kao Gost tj. bez izrade korisničkog računa (bez registracije)?

Ovo nije moguće jer sustav nema gdje pripisati i pohraniti dobivene bodove. Dobiveni bodovi se jedino mogu pohraniti na korisničkom računu zbog čega je potrebno da ga izradite ako želite sudjelovati u programu vjernosti i koristiti popuste i pogodnosti.

U kojem roku mogu iskoristiti sakupljene bodove koje sam ostvario kroz kupovinu na web shopu?

Bodovi koje sakupljate prilikom kupovine na web shopu trebate iskoristiti u roku od 365 dana (1 godina). 10 dana prije isteka bodova Vam šaljemo obavijesni email.

Moram li unositi datum rođenja u detaljima svojeg korisničkog računa?

Ne morate. Ali ako ga ne unesete tada Vam ne možemo slati nagradnih 150 Protein bodova za svaki Vaš rođendan.

Mogu li kombinirati i zbrojiti popuste od Protein bodova i kupona?

Popusti se ne mogu kombinirati. Možete primijeniti samo jedan popust, tako da se odlučite za onaj koji Vam više odgovara. Uvijek možete iz košarice ukloniti kupon i primjeniti Protein bodove i obrnuto.

Da li se popusti od Protein bodova i kupona mogu primijeniti i na proizvode iz kategorija ``Vatrena ponuda`` i/ili ``XXL ponuda`` i/ili ``Super ponuda``?

Popusti koji se ostvaruju putem Protein bodova i kupona ne mogu se primijeniti na  proizvode koji se nalaze u kategorijama “Vatrena ponuda” i/ili “XXL ponuda” i/ili “Super ponuda”.
Tako npr. kada u košarici imate kombinaciju iznad navedenih artikala iz kategorija “Vatrena ponuda” i/ili “XXL ponuda” i/ili “Super ponuda” i onih koji nisu iz tih kategorija, tada će se popust od Protein bodova ili kupona primijeniti samo na artikle koji NISU iz kategorija “Vatrena ponuda” i/ili “XXL ponuda” i/ili “Super ponuda”.

Na koje proizvode mogu primijeniti popuste koje ostvarujem putem kupon kodova i/ili Protein bodova?

Popusti koji se ostvaruju putem Protein bodova i kupona mogu se primijeniti na sve artikle koji NISU u kategorijama “Vatrena ponuda”, “XXL ponuda” i “Super ponuda”.
Tako npr. kada u košarici imate kombinaciju artikala iz kategorija “Vatrena ponuda” i/ili “XXL ponuda” i/ili “Super ponuda” i onih koji nisu iz tih kategorija, tada će se popust od Protein bodova ili kupona primijeniti samo na artikle koji NISU iz kategorija “Vatrena ponuda” i/ili “XXL ponuda” i/ili “Super ponuda”.

Koji je maksimalan popust koji mogu ostvariti?

Maksimalan popust koji se može ostvariti ovisi od proizvoda do proizvoda i ukupnog iznosa košarice i kreće se do 30%. Na nekima se npr. može maksimalno ostvariti 15%, na nekima 20%, a na nekima 30%. Sustav uvijek primjenjuje maksimalno moguć popust po svakom proizvodu u ovisnosti o raspoloživim Protein bodovima na Vašem korisničkom računu.

Koja je vrijednost Protein boda?

Vrijednost svakih 10 Protein bodova kreće se do 30% u ovisnosti od proizvoda koji se nalaze u košarici i ukupnom iznosu košarice. Točan novčani iznos uštede koju ostvarujete s raspoloživim Protein bodovima uvijek je prikazan iznad košarice.

Kada će se Protein bodovi od narudžbe pripisati mojem korisničkom računu?

Bodovi od narudžbe se pripisuju korisničkom računu u trenutku evidentiranja uplate narudžbe. U slučaju uspješnog plaćanja karticama to je odmah, u slučaju plaćanja bankovnom uplatom to je u trenutku evidentiranja uplate, a u slučaju plaćanja pouzećem to je cca 3 dana nakon što ste platili dostavljaču.