B Power (vitamini b kompleksa)

13,20  (99,46 kn)

Cijena za j.m.: 0.22€/kom (1.66kn/kom)

B-Power 60 kapsula (vitamini b kompleksa u visokoj dozi)

Vitamini B kompleksa su esencijalni nutrijenti, topivi u vodi, s brojnim važnim zadaćama u ljudskom organizmu.

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK
Tumač cijena: Pogledaj ovdje
Proizvođač: Prolabs
Pakiranje: 60 kapsula
Okus: Nije primjenjivo
SKU: PRO BPower60kaps Kategorije: , , , ,

B-Power 60 kapsula (vitamini b kompleksa u visokoj dozi) 

  • važna skupina vitamina
  • doprinose održavanju mnogih vitalnih funkcija organizma
  • dobro došla mikronutritivna potpora za svakog
  • visoka doza b vitamina

 

Vitamini B kompleksa su esencijalni nutrijenti, topivi u vodi, s brojnim važnim zadaćama u ljudskom organizmu. Neophodni su za proces stvaranja energije, metabolizam ugljikohidrata, masti i proteina, prijenos živčanih impulsa, stvaranje krvnih stanica, pravilan rad jetre i probavnog sustava te zdravlje kože i kose.U skupinu B kompleksa ubrajamo vitamin B1 (tiamin), B2 (riboflavin), B3 (niacin), B5 (pantotenska kiselina), B6 (piridoksin), biotin, folnu kiselinu te vitamin B12 (cijanokobalamin). Svaki od 8 definiranih članova vitaminske obitelji B ima jedinstvenu strukturu te još brojne dodatne funkcije, no s obzirom na to da im se zadaće u velikoj mjeri isprepliću i nadopunjuju poželjno ih je unositi u vidu uravnotežene cjeline, bilo hranom ili dodacima prehrani.

Vitamini B kompleksa su topivi u vodi, što znači da ih naše tijelo ne može skladištiti i potrebno ih je svakodnevno unositi hranom, odnosno dodacima prehrani. U skladu s time B vitamini, u pravilu, nisu toksični čak i ako se uzimaju u količinama većim od dnevno preporučenih.

B POWER ne sadrži nikakve GMO sastojke niti sastojke koji su zabranjeni od strane Svjetske Anti-Doping Agencije (WADA) tako da je siguran za uzimanje svim natjecateljskim sportašima.

Dodatne informacije

Brandovi

Prolabs

Okus

Nije primjenjivo

Pakiranje

60 kapsula

Sastav

Način uzimanja

1 kapsulu popiti sa čašom vode.