Beta Alanina

25,10 

Cijena za j.m.: 50.2€/kg

Beta alanin je u posljednjih godina postao najispitivaniji sastojak sportskih dodataka prehrani. On je neesencijalna aminokiselina, koja ima ulogu u, kako su ispitivanja pokazala, stvaranju karnozina unutar mišića

25,10 

Okus
Odabir je obavezan
Izaberi
Bez okusa
Clear selection
Tumač cijena: Pogledaj ovdje
Proizvođač: Prolabs
Pakiranje: 500g
Okus: Bez okusa
SKU: N/A Kategorije: , , , ,

Beta Alanina 500 g

  • čisti beta alanin
  • BEZ ADITIVA

 

Beta alanin je u posljednjih godina postao najispitivaniji sastojak sportskih dodataka prehrani. On je neesencijalna aminokiselina, koja ima ulogu u, kako su ispitivanja pokazala, stvaranju karnozina unutar mišića, koji ima sposobnost neutralizacije mliječne kiseline te odgađa pojavu mišićnog umora i povećava intenzitet i trajanje tjelovježbe.

Beta alanin ima potporu u kliničkim ispitivanjima, te je odlična nadopuna režimu prehrane sportaša, jer pojačava sportsku sposobnost na potpuno drugačiji način u odnosu na druge aminokiseline. Iz ovog razloga se preporučuje njegovo kombiniranje s kreatinom kako bi se povećala snaga kod sportaša u sportovima snage ili s citrulinom kako bi se povećala izdržljivost kod sportaša u sportovima izdržljivosti.

BETA ALANINA ne sadrži nikakve GMO sastojke niti sastojke koji su zabranjeni od strane Svjetske Anti-Doping Agencije (WADA) tako da je siguran za uzimanje svim natjecateljskim sportašima.

Dodatne informacije

Brandovi

Prolabs

Okus

Bez okusa

Pakiranje

500g

Sastav

Način uzimanja

Uzeti pola mjerice = 2 grama 20 minuta prije vježbanja i nakon vježbanja.