Boswellia Serrata

7,83 

Cijena za j.m.: 0.09€/kom

Indijska ayurveda je jedna od najstarijih svjetskih zdravstvenih tradicija, a podrijetlo je više od 5000 godina. Tijekom stoljeća tradicija i iskustvo prenošeni s generacije na generaciju ayurvedskih praktičara razvili su se u neizmjerno mnoštvo znanja na kojem se moderni herbalisti i dalje oslanjaju do danas.

Nema na zalihi

Tumač cijena: Pogledaj ovdje
Proizvođač: Ostrovit
Pakiranje: 90 tableta
Okus: Nije primjenjivo
SKU: OST BosSerr90tab Kategorije: , , , , ,

Boswellia Serrata

  • sadrži čisti ekstrakt smole Boswellia serrata (Indijski tamjanovac)
  • sadrži 65% bosvelične kiseline
  • koristi se tisućljećima u tradicionalnoj ayurvedskoj medicini
  • prikladno za sve koji žele prirodnu alternativu za zglobove

 

Indijska ayurveda je jedna od najstarijih svjetskih zdravstvenih tradicija, a podrijetlo je više od 5000 godina. Tijekom stoljeća tradicija i iskustvo prenošeni s generacije na generaciju ayurvedskih praktičara razvili su se u neizmjerno mnoštvo znanja na kojem se moderni herbalisti i dalje oslanjaju do danas. Među tisućama biljnih primjena koje su tijekom vjekova dokumentirali ayurvedski praktičari, jedna vrlo učinkovita biljka i danas je jednako popularna među modernim travarima kao što je bila u doba njihovih drevnih ayurvedskih predaka – Boswellia serrata, odnosno bosvelija, ili tamjan. Englezima poznata kao indijski tamjan, Boswellia serrata je poznata pod osam različitih imena, što svjedoči o njezinoj visokoj vrijednosti i širokoj uporabi od strane ayurvedskih travara.

Nevjerojatno duga tradicija tamjana u indijskoj kuhinji dokazuje blagotvorni, učinak u mnogim područjima. Koristi se smola (osušena na zraku), koja se dobiva nakon rezanja kore. Osobito je cijenjena zbog sadržaja sadržanog u smoli.

Dodatne informacije

Brandovi

Ostrovit

Okus

Nije primjenjivo

Pakiranje

90 tableta

Sastav

Sastojci: suhi ekstrakt smole indijskog tamjanovca (Boswellia serrata) standardiziran na 65% bosvelične kiseline, povećivać volumena: mikrokristalična celuloza; škrob, tvari protiv zgušnjavanja: magnezijeve soli masnih kiselina, silicijev dioksid.

Može sadržavati tragove mlijeka (laktoze), soje, kikirikija, orašastih plodova, sezama, glutena, jaja, školjkaša i ribe.

Način uzimanja

Uzeti 1 tabletu dnevno s čašom vode.