Multi-Vits

12,00 

Cijena za j.m.: 0.2€/kom

Multi-Vits formula je optimalna miješavina ključnih vitamina i minerala koji podržavaju sve metaboličke funkcije u organizmu. Multi-Vits je specifično formuliran proizvod koji je namijenjen da podrži aktivni životni stil rekreativaca i profesionalnih sportaša koji svakodnevno intenzivno treniraju.

Na zalihi

Tumač cijena: Pogledaj ovdje
Proizvođač: Bigman Nutrition
Pakiranje: 60 kapsula
Okus: Nije primjenjivo
SKU: BM Multi60kaps Kategorije: , , ,

MULTI-VITS (multi vitamini-minerali)

  • sadrži 20 vitamina i minerala
  • optimalna vitaminsko mineralna formula za sportaše, ativne pojedince
  • pogodan za sve koji žele ojačati svoj imunitet i metaboličke funkcije
  • sadrži 100% dnevnih preporučenih doza ključnih vitamina i minerala
  • tekuća formulacija za bržu i potpuniju apsorpciju
  • premium kvaliteta

 

MULTI-VITS formula je optimalna miješavina ključnih vitamina i minerala koji podržavaju sve metaboličke funkcije u organizmu. Multi-Vits je specifično formuliran proizvod koji je namijenjen da podrži aktivni životni stil rekreativaca i profesionalnih sportaša koji svakodnevno intenzivno treniraju.

MULTI-VITS je također pogodan i za sve koji žele pojačati svoj imunitet i metaboličke funkcije organizma.

Ono što MULTI-VITS čini posebnim jest činjenica da se vitamini i minerali nalaze u tekućem obliku u soft-gel kapsulama, zbog čega je njihova apsorpcija potpunija i brža.

Međuostalim vitaminima i mineralima MULTI-VITS sadrži vitamine Ci D3 koji doprinose normalnoj funkciji imunološkog sustava.

MULTI-VITS formula opskrbljuje organizam sa 100% preporučenih dnevnih doza ključnih vitamina i minerala. Uzimanjem vitamina i minerala osiguravate svojem organizmu optimalne količine mikronutrijenata koji omogućuju da tijelo funkcionira na optimalnom nivou.

BigMan Nutrition je certificiran s ISO 22000 i HACCP certifikatima što garantira vrhunsku kvalitetu proizvoda.

Dodatne informacije

Brandovi

Bigman Nutrition

Okus

Nije primjenjivo

Pakiranje

60 kapsula

Sastav

Sastojci: suncokretovo ulje, magnezijev oksid, tvari protiv zgušnjavanja: kalcijevi fosfati; L-askorbinska kiselina, zgušnjivač: pčelinji vosak, žuti; inozitol, željezov sulfat, cinkov sulfat, tvari protiv zgušnjavanja: sojin lecitin; D-alfa-tokoferol, nikotinamid, kalcijev D-pantotenat, manganov sulfat, retinil-palmitat, bakrov sulfat, cijanokobalamin, kolekalciferol, piridoksin-hidroklorid, riboflavin, tiamin-hidroklorid, kalijev jodat, pteroilmonoglutaminska kiselina, natrijev molibdat (molibden (VI)), natrijev selenit, D-biotin, sastav kapsule: želatina, sredstvo za zadržavanje vlage: glicerol; boja: željezo oksid.

Način uzimanja

Uzeti 1 kapsulu dnevno