Moxy BCAA+ drink

1,50 

Cijena za j.m.: 6€/l

MOXY BCAA+ ENERGY DRINK je RTD (ready to drink) napitak u limenci koji ima visoki sadržaj BCAA aminokiselina razgranatog lanca – leucin, izoleucin i valin, u omjeru 2:1:1.

1,50 

Okus
Odabir je obavezan
Izaberi
Limeta-limun
Clear selection

Moxy BCAA+ Energy Drink

  • praktičan i funkcionalan RTD napitak u limenci
  • sadrži čak 4000 mg BCAA
  • obogaćen je kofeinom i vitaminima skupine B
  • ne sadrži šećer i umjetne boje
  • ima samo 11 kalorija
  • pogodan je za sportaše i aktivne ljude

MOXY BCAA+ ENERGY DRINK je RTD (ready to drink) napitak u limenci koji ima visoki sadržaj BCAA aminokiselina razgranatog lanca – leucin, izoleucin i valin, u omjeru 2:1:1. Jedna doza sadrži čak 4000 mg BCAA koje pripadaju među esencijalne aminokiseline te ih sportaši moraju unositi prehranom ili u obliku dodataka prehrani. BCAA imaju udio u sintezi bjelančevina tijekom koje nastaju bjelančevine potrebne za rast i održavanje mišićne mase.

U jednom MOXY BCAA+ ENERGY DRINK ćete također pronaći 80 mg kofeina i vitamine B3, B6, B9 i B12. Kofein pomaže u poboljšanju budnosti i pozornosti tijekom treninga. Vitamini B6 i B9 doprinose pravilnoj izmjeni tvari važnoj za proizvodnju energije, a istovremeno smanjuju umor i iscrpljenost. Također podržavaju rad imunološkog i živčanog sustava.

Vitamin B3 (niacin) doprinosi izmjeni tvari, radu živčanog sustava i očuvanju zdravih sluznica. Vitamin B12 pomaže pravilnom funkcioniranju imunološkog sustava, smanjenju umora i iscrpljenosti, stvaranju crvenih krvnih stanica, izmjeni tvari i radu živčanog sustava.

MOXY BCAA+ ENERGY DRINK osim toga uopće ne sadrži šećer i umjetne boje i ima samo 11 kalorija. Pogodan je za sportaše i fizički aktivne ljude koji cijene njegov kvalitetan sastav i učinke prije i nakon treninga. Također se preporučuje kao praktičan napitak tijekom vožnje, na poslu ili na putu. Poslužit će vam kao osvježavajuća verzija energetskog napitka bez šećera s visokim sadržajem BCAA.

Dodatne informacije

Brandovi

GymBeam

Okus

Limeta-limun

Pakiranje

250ml

Sastav

Način uzimanja

Preporučena maksimalna doza je 3 limenke dnevno.