Saw Palmetto Extract

9,00 

Cijena za j.m.: 90€/kg

Indijska ayurveda je jedna od najstarijih svjetskih zdravstvenih tradicija, a podrijetlo je više od 5000 godina. Tijekom stoljeća tradicija i iskustvo prenošeni s generacije na generaciju ayurvedskih praktičara razvili su se u neizmjerno mnoštvo znanja na kojem se moderni herbalisti i dalje oslanjaju do danas.

Na zalihi

Tumač cijena: Pogledaj ovdje
Proizvođač: Ostrovit
Pakiranje: 100 g
Okus: Nije primjenjivo
SKU: OST SawPalExt100g Kategorije: , , , ,

Saw Palmetto Ekstrakt

  • sadrži čisti ekstrakt ploda Sabal palme (Serenoa repens, Sabal serrulata)
  • koristi se tisućljećima u tradicionalnoj ayurvedskoj medicini

 

Indijska ayurveda je jedna od najstarijih svjetskih zdravstvenih tradicija, a podrijetlo je više od 5000 godina. Tijekom stoljeća tradicija i iskustvo prenošeni s generacije na generaciju ayurvedskih praktičara razvili su se u neizmjerno mnoštvo znanja na kojem se moderni herbalisti i dalje oslanjaju do danas. Među tisućama biljnih primjena koje su tijekom vjekova dokumentirali ayurvedski praktičari, jedna vrlo učinkovita biljka i danas je jednako popularna među modernim travarima kao što je bila u doba njihovih drevnih ayurvedskih predaka – Serenoa repens, odnosno Sabal palma. Sabal palma je poznata više različitih imena, što svjedoči o njezinoj visokoj vrijednosti i širokoj uporabi od strane ayurvedskih travara.

Nevjerojatno duga tradicija kod indijskih travara dokazuje blagotvorni, učinak u mnogim područjima. Koristi se ekstrakt ploda, koji sadrži trigliceride i fitosterole.

Dodatne informacije

Brandovi

Ostrovit

Okus

Nije primjenjivo

Pakiranje

100 g

Sastav

Sastojci: suhi ekstrakt ploda sabal palme (Serenoa repens).

Može sadržavati tragove mlijeka (laktoze), soje, kikirikija, orašastih plodova, sezama, glutena, jaja, školjkaša i ribe.

Upozorenje: Osobe koje uzimaju lijekove trebaju se prije uzimanja posavjetovati s liječnikom. Ne preporučuje se uzimati trudnicama i dojiljama. Prije upotrebe obavezno se posavjetovati sa stručnom osobom.

Način uzimanja

Uzeti 1 mjericu (240mg) s obrokom s čašom vode.