VitarGO LOAD

40,00  (301,38 kn)

Cijena za j.m.: 20€/kg (150.69kn/kg)

VitarGO® je patentirani oblik ugljikohidrata koji je klinički ispitan na Karolinska institutu u Stockholmu te u usporedbi s glukozom (dekstrozom) i drugim polimerima glukoze omogućava brže punjenje glikogenskih rezervi u mišićima kao i bržu apsorpciju u probavnom traktu.

40,00  (301,38 kn)

Okus
Odabir je obavezan
Izaberi
Limun
Clear selection
TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK
Tumač cijena: Pogledaj ovdje
Proizvođač: Amix Nutrition
Pakiranje: 2kg
Okus: Limun
SKU: N/A Kategorije: ,

VitarGO LOAD 

  • sadrži 100% patentirani ugljikohidrat VitarGO®
  • učinkovitije od dekstroze
  • brza obnova glikogena u mišićima
  • BEZ ASPARTAMA

VitarGO® je patentirani oblik ugljikohidrata koji je klinički ispitan na Karolinska institutu u Stockholmu te u usporedbi s glukozom (dekstrozom) i drugim polimerima glukoze omogućava brže punjenje glikogenskih rezervi u mišićima kao i bržu apsorpciju u probavnom traktu. Kliničke studije koje su provedene na VitarGO®-u dostupne su na sljedećem linku: http://www.vitargo.com/clinical-studies/

VitarGO se preporučuje u svim sportovima kako onima u kojima se zahtjeva snaga tako i u onima gdje je bitna izdržljivost. Probajte i osjetiti ćete razliku u snazi, oporavku i energiji.

Optimalno je nakon treninga uzeti kombinaciju VitarGO-a s proteinom ili aminokiselinama.

Dodatne informacije

Brandovi

Amix Nutrition

Okus

Limun

Pakiranje

2kg

Sastav

Način uzimanja

2 mjerice (75 g) razmutiti u 500 ml vode i popiti odmah nakon vježbanja. Preporučuje se uliti u shaker 200 ml vode, dodati 2 mjerice VitarGO-a, dobro promućkati, nadoliti još 300 ml i opet promućkati.