Došlo nam je toplije vrijeme, a tada nam je malo teže unijeti potrebne kalorije za mišićni rast. Vruće je, ne jede nam se, najradije bi se zavalili u hladovinu i jeli kriške lubenice. Što je super, ali lubenica ne sadržava proteine. J

U ovo vrijeme ja uobičavam raditi razne proteinske pudinge i sladolede, kako bi jednostavnije mogao unijeti potrebne proteine prije svega.

Stoga, pišem vam ovaj izrazito jednostavan proteinski puding za koji vam je potrebno doslovno 3-4 min pripreme.

Sadržava čak 60g proteina po obroku, ali i to možete samostalno kombinirati. Ovdje ću vam napisati recept za puding koji ja jedem, a vi možete sastojke prilagoditi po potrebi.

Sastojci:

  • 250g posni sir/skuta
  • 1 mjerica BigMan Multiphase Whey Protein  (okus po želji; preporučeno: čokolada, jagoda, cimet-vanilija)
  • 0,2 dcl malomasnog mlijeka
  • Opcionalno: voće na vrh (borovnice, maline, kupine, šumsko voće, jagode) ili čokoladne okruglice, M&M (ako se uklapa u vaš program).

Priprema:

Sir umiješati u zdjeli s malo malomasnog mlijeka. Kad se dobije kremasta smjesa, ubaciti 1 mjericu (cca 35g) BigMan Multiphase Whey proteina te nastaviti miješati. Okus whey proteina je na vama. U kremastu smjesu možete ubaciti malo voća na vrh ili malo čokolade. Ukoliko niste na nekom posebnom režimu, možete naribati malo tamne čokolade na vrh. Ostavite puding u frižideru na 15 min i poslužite.

No comment

Odgovori