Glutamine

24,50 

Cijena za j.m.: 49€/kg

GLUTAMINE je 100% čisti i najkvalitetniji glutamin u prahu u svijetu sportske prehrane. Glutamine čini najveći dio aminokiselina u mišiću (cca 60% svih aminoksielina u mišiću je glutamin).

24,50 

Okus
Odabir je obavezan
Izaberi
Bez okusa
Clear selection
Tumač cijena: Pogledaj ovdje
Proizvođač: Body&Fit
Pakiranje: 500g
Okus: Bez okusa
SKU: N/A Kategorije: , , , , , ,

GLUTAMINE

  • 100% premium glutamin
  • ključna aminokiselina za sportaše i aktivne pojedince
  • BEZ umjetnih boja i aroma

 

GLUTAMINE je 100% čisti i najkvalitetniji glutamin u prahu u svijetu sportske prehrane. Glutamine čini najveći dio aminokiselina u mišiću (cca 60% svih aminoksielina u mišiću je glutamin). Glutamin se smatra onim dodatkom koji morate imati ako ste uključeni u bilo kakve intenzivne vježbe i programe treninga kako bi se bolje osjećali nakon vježbanja i ostvarili jači učinak. Neka istraživanja pokazuju da bi glutamin mogao imati pozitivan utjecaj na imunitet i regulaciju šećera u krvi.

GLUTAMINE je vrhunski proizvod nizozemskog branda Body&Fit koji svoje proizvode rade u suvremenoj tvornici u Nizozemskoj i on predstavlja zlatni standard za sve suplemente u svojoj kategoriji.

Dodatne informacije

Brandovi

Body&Fit

Okus

Bez okusa

Pakiranje

500g

Sastav

100% glutamin

Način uzimanja

1 mjerica = 5 g glutamina.
Uzeti 10 – 15 g glutamina dnevno podijeljeno na manje porcije tijekom dana. Preporučuje se uzimanje glutamina tijekom ili prije obroka s vodom ili voćnim sokom.